Важни писания

петък, 15 януари 2016 г.

"Гъз, ти си наш'то знаме!"

"Няма конспиративни теории, има конспиративни практики"
Антон Тодоров - политолог

Радан Кънев с двусмислен жест - "жените знаят защо"
Антон Тодоров пръв разобличи Радан Кънев, ("Гъзове няма да вдигнат десницата на крака. Най-много да я направят за смях – отново") като обратен, още когато той се беше самопохвалил във фейсбук профила си, какво му казал един негов приятел: „Гъз, ти си наш‘то знаме". Отдавна не съм се чувствал толкова поласкан и окуражен. И го казвам напълно сериозно, както впрочем и той.“ Политологът го направи много деликатно: "С това, освен всичко друго, даде знак, защо го наричат днес по този обругаващ начин. И още - тази забележка от неговия стар приятел ме кара да се размисля и мислите ми са много нерадостни  и..ъъъъ, как да кажа най-меко – с известен двусмислен характер!" Мина време и всичко се оказа истина. Но за това накрая. Поводът да се върна на Радан Кънев е тази статия на "Афера", разобличаваща пореден заговор на шпионската централа на улица "Козяк" (наричана още "бункера"), както я знаят в София - Американското посолство: "Теориите на конспирациите съществуват, те не са мит. Службите умишлено ги митологизират, за да прикриват следите си. Мнозина мислят, че ни управлява второто правителство на Бойко Борисов. Лъжете се! Управлява ни поредното правителство на Централното разузнавателно управление на САЩ. АФЕРА многократно е разкривала очакванията за т.нар. Руско ресто, но всъщност у нас в момента тече изграждането на нов ГМО-политическо управленски проект. За съжаление, както на създателите му, а така и на българите, този продукт няма да ни донесе нищо добро. За да се осъществи подобен проект са нужни множество компоненти. Модерният свят изисква един от тези компоненти да са медиите. 
Американското посолство на ул. "Козяк"

Наричат го и "бункера" - снимането му е забранено.
От няколко месеца една от двете най-големи български телевизии у нас се управлява директно от ул. “Козяк” в София. На тази улица се намира Американското посолство. Телевизията е заставена да изгради новото политическо ГМО, точно по схемата, по която направи Бойко Борисов от треторазряден охранител в “най-успешния” главен секретар на МВР, а оттам го изстреля и в политическата му кариера. Само за десет дни в една и съща телевизия, в абсолютен медиен комфорт се показва един и същи човек. Този човек получи “подарък”, абсолютен високолихвен кредит на доверие. Поръчкови социолози, също свързани с въпросната телевизия, бяха инструктирани да му подарят рейтинг от над 30% одобрение, с което дори надви доскорошното паленце на ЦРУ у нас – Бойко Борисов."
Авторът  Деян Пеев, ако това е истинското му име, дава като доказателство следните факти: "Ето за какво става въпрос:
1. Телевизията се казва БТВ.
2. Здравният министър Петър Москов получи рейтинг от над 30% от социологическия консорциум на Андрей Райчев и Кънчо Стойчев ГАЛЪП. Райчев и Стойчев са дългогодишни съдружници с Красимир Гергов, който пък е акционер в БТВ.
3. Петър Москов гостува на 4 май в БТВ – интервюто му с папагала-водещ Антон Хекимян продължи близо час. На 13 май Петър Москов ще е отново в БТВ, този път при Слави Трифонов. Нагледен пример как се налага на обществото едно лице.
4. Как пък случайно от БТВ не решиха, че е редно да потърсят и различна гледна точка, а на 4 май при папагала-водещ Антон Хекимян отново ще гостува Радан Кънев. Забележете – в един и същи ден – зрителите на БТВ отварят очи с Радан Кънев и ще бъдат приспани, но не от анестезията, а от „опорните точки“ на Петър Москов.
5. Миналата неделя телевизията ударно обслужи друг крупен медиен собственик Иво Прокопиев, който получава директно финансиране от американците през зле прикритата им фондация “Америка за България”.
6.За N-ти път обслужен беше и зле функциониращото ГМО-продуктче на ЦРУ Христо Иванов, който нито е адвокат, нито е министър, а най-обикновен треторазряден обслужващ персонал, получил задача да нареди предварително посочени от американското посолство магистрати на ключови места в съдебната власт.
7.“Тази сутрин” в БТВ цъфти поредната протестираща съдийка. Този път някоя си Велислава #Незнаемкояси. Пратена да громи ВСС от името на Съюза на съдиите в България, също на издръжка на американски фондации. Тази съдийка ще правораздава или с политика ще се занимава?
Примерите могат да продължат. В пристъп на отчаяние, че е изгубил творението на живота си – БТВ, преди повече от две години Красимир Гергов дава интервю за Гого Лозанов. В него той директно разкрива, че всъщност в периода 2001-2005 г. чрез БТВ е изграден политическия ГМО-проект Бойко Борисов. В това интервю Красимир Гергов доста смело казва, че именно той е направил от Борисов това, което имаме вече 15-години, защото можел и да не го “подкрепи” още в първите му стъпки като главен секретар на МВР. За по запознатите е добре известно, че Гергов получава възможността да стане собственик на БТВ малко преди “изгряването” на Борисов в МВР именно с разрешението на посолството на САЩ.
Днес ситуацията е почти същата. ЦРУ използва Борисов, за да трасира пътя към управление на политици като Радан Кънев и Петър Москов."
Единственото с което не съм съгласен в твърденията на автора е, че ЦРУ искало да унищожи ДПС чрез "Реформаторския блок":
"Пътник ли е Борисов? Разбира се! Той няма да е следващият български президент. Т.нар. “министър-председател” ще получи пост в чужбина.
Пост, който няма да има никаква тежест, но в същото време ще му позволи да се оттегли достойно от българския политически живот. За да се случи това обаче, Борисов трябва да продължи да изпълнява заръката на агентите от “Козяк” и много тънко да подлъгва друг ключов играч – ДПС. Всъщност ЦРУ цели чрез издигането на Радан Кънев, Петър Москов и компания реализирането на една своя отдавнашна мечта – унищожението на ДПС, а оттам и на стабилността в България, респективно на Балканите, а и в цяла Югоизточна Европа. Каквото и да говорим, знаем и мислим за ДПС – още по-страшно ще бъде, ако тях ги няма, а ни управляват ГМО-политически продукти като тези на Иван “Командира” Костов.
АФЕРА ще разкрие и още нещо – очаквайте БТВ в активна роля по популяризиране на ценностите на третия пол. Това лято БТВ нямало да отразява пасивно и гей-парада в София, напротив искали да бъдат активната страна."
Новият ни вожд
Така, а сега да поразсъждаваме. Най-напред да припомня, как проектът "Борисов" беше създаден от "Типинг пойнт" и "Глобална България" - организации обединили най-злокобните наши олигарси и чужди агенти за влияние от НПО-тата в България като Иван Кръстев, Левон Хампарцумян, Цветелина Бориславова, Красимир Гергов, Иво Прокопиев и други. Струва си да прочетете статията на покойния вече Валентин Фъртунов "Правителството на ГЕРБ е дългосрочен проект на Сорос"  част 1   и част 2 по този въпрос. Е, този им проект - създаден, финансиран, управляван пряко от бункера на улица "Козяк" "се изчерпа", както се казва. Време е бъде сменен с друг. Ново полит-ГМО с "нови лица" и старите антибългарски задачи. И ето, "новият гъз", пардон, лице е намерено и изтиквано напред медийно и политически - Радан Миленов Кънев. Вече е в "опозиция", "громи ГЕРБ" и Борисов, и ще се кандидатира за президент. Защо точно той и дали не си въобразяваме? Ами първо да видим връзките.

"Всичко има връзка с всичко!" - пише Умберто Еко в "Махалото на Фуко"

Чия е телевизията БТВ? Правилно - на Роналд Стивън Лаудър.  Кой и какъв е той? "Роналд Лаудер е президент на Музея Соломон Гугенхайм в Ню Йорк и вицепрезидент на Световния еврейски конгрес. Симпатизант и спомоществувател на Републиканската партия.." пише в уикипедията. Ама статията е скромна и много "постна", като бюджетната пица на Симеон Дянков. Ето повече информация от мрежата: "Впрочем тази акция освен на Б`ней Б`рит, е и на "Шалом" и е финансирана от фондацията на Роналд Стивън Лаудер (сегашен собственик на бТВ, която закупи от ченгето Красимир Гергов.). ...... Роналд Стивън Лаудер е американски еврейски милиардер - наследник на Джоузеф и Есте Лаудер, създали козметичния гигант "Есте Лаудер". За да сме по-точни майка му се казва Жозефин Естер Ментцер и е дъщеря на унгарката Роза (с френско-католическо и унгарско еврейско потекло), а баща й е чешкият евреин Макс. Родена е в Корона, Куинс - Щат Ню Йорк. След като се жени за Джоузеф през 1930 г. тя ражда Леонард и Роналд, развежда с мъжа си през 1939 г. и се жени отново за него през 1942 г. Нищо лично, просто бизнес. Роналд е основател на Central European Media Enterprises (CME), а освен това държи и Israeli TV, хърватската Nova TV, чешките Galaxie Sport, Nova Cinema и TV Nova, румънските Acasa MTV Romania, Pro Cinema , Pro TV, Pro TV International, Sport.Ro, словашките Galaxie Sport и Markiza, словенските Kanal A, POP TV и украинските Studio 1+1, 1+1 International, Kino и Citi. През 2007 г. списание "Форбс" оценява богатството му на 3 млрд. долара. Има по-голям брат Леонард. Женен е за Джоу Карол Лаудер, с две дъщери Айрин и Джейн. По-малката от тях - Джейн е омъжена за Кевин Уарш, член на Борда на гуверньорите на Федералния резерв на САЩ. Лаудер провежда активна политика срещу търговските контакти на европейски енергийни компании с Иран и настоява за по-строги санкции спрямо ислямската държава заради антиизраелската й позиция и ядрената й програма. Има интерес към живописта и притежава богата колекция картини за която критиците му твърдят, че не е ясно как се е сдобил с тях. През 1986 г. Лаудер е бил посланик на САЩ във Виена, назначен от президента Рейгън. Преди това е бил заместник-секретар по отбраната, отговарящ за Европа и НАТО. След края на мандата му като посланик във Виена през 1987 г. той основава фондацията "Роналд С. Лаудер", която подпомага културното развитие на еврейските общности в Източна Европа. В момента организацията подпомага еврейски училища и културни центрове на общността в Австрия, Беларус, Чехия, Германия, Унгария, Полша, Словакия, Украйна и България. Между другото фондацията финансира 134-о СОУ "Димчо Дебелянов" в София с изучаване на иврит и английски, както и летни младежки лагери за евреи в с. Ковачевци, базата на която е обновена по договор с МОН със средства на фондацията. "Лаудер" финансира благотворителни инициативи в цяла Източна Европа насочени към запазване на еврейското самосъзнание и религиозна идентичност на юдеите живеещи там. Президент е на Еврейския национален конгрес от 10 юни 2007 г. Работи и в Еврейския национален фонд, Антиклеветническата лига, Конференцията на президентите на най-големите американски еврейски организации и Еврейския теологичен семинар.
В българската секция на сайта на фондацията пише дословно следното: "Има няколко парадокса на Балканите, които си съперничат в историята на българското еврейство. През  Втората световна война, голямо болшинство (евреи) бяха спасени от депортация от Цар Борис (ІІІ) и Православната Църква, просто защото това беше една от най-малко анти-семитските страни в Европа. След 1947 г.,  над 85 % от българските евреи емигрираха в Израел. Останаха няколко хиляди евреи, чиито обществени структури бяха командвани от кликата на твърдолинейните сталинисти. Въпреки, че бяха евреи, те се опитаха да подтиснат почти всички форми на религиозно проявление. Юдаизмът беше считан за етническа идентификация и неговите традиции бяха схващани като фолклор." Така, Лаудър явно не е случаен човек - по-скоро е високопоставен член на тайното световно злокобно правителство, един от онези, които реално дърпат конците на марионетките като Бойко Борисов. Защо обаче са се спрели на Радан и ДСБ, а не на някои други? На първо място, когато се подбира "подходящия човек" за пъклените планове на заговорниците - било за да го направят премиер, било президент той трябва да отговаря на разни условия. 
Първото и най-важно да е дегенерат. Да припомня думите на Климов по този въпрос: "От само себе си се разбира, че вождовете на тази секта, пълна с дегенерати, знаят отдавна това от свой собствен опит, защото я практикуват вече от 5000 г. и затова имат голямо предимство пред тези, които не са подготвени по темата и играят на сляпо. Всички сме гледали по телевизията как 5-6 здрави санитари не могат да се справят с един луд. Енергията, която произвеждат тези безумци е най-добрата илюстрация за това, което може да направи полуненормалния хомосексуално ориентиран садист, обхванат от жажда за власт. Тези хора са като оръжие за масово поразяване. ....Същото се отнася и за знанието в областта на висшата социология (дегенерология), само дето дегенератите са по-ефикасни като разрушители от ядрено оръжие. Те са почти толкова ефективни (и същевременно и толкова опасни), колкото и биологическото оръжие. Дегенератите обикновено ненавиждат нормалните хора. На тях им доставя истинско удоволствие да наблюдават как един полулуд извратен лидер садист, поставен от тях на власт, води война с друг подобен лидер, също издигнат от тях на власт, но начело на някоя друга държава. Милиони и милиони хора умират за забава и удоволствие на водачите на сектата от дегенерати. Искате да ме попитате как става това. Чрез масонството. Масони, Илюминати, Ротарианци и т.н. (“…името ни е легион” – отвърнали му бесовете…) – това са все клубове, където дегенератите внимателно наблюдават поведението на възможни кандидати и при наличие на изявени хомосексуални наклонности на някой от тях, започват активно да го придвижват нагоре по властовата стълбица." Прочетете внимателно последното изречение. Дегенератите отдавна ни подготвят Радан за "нов политик и управленец", просто защото е един от тях. Както разбрахме от жълтите сайтове е педераст с прякор Рада Дълбоката. Чичо му в Израел също е педераст и имал "десетилетен брак", както пише самия Радан: "Днес, 40 години по-късно, чичо ми Алберт Моис Кордова и неговият партньор Шимон все още са заедно. 40 години съвместен живот, научна работа (и двамата са университетски професори), политически борби, надежди за мир (попарени от фанатизъм и тероризъм), провалени бизнес начинания и успешни кариери, здраве и болест, бедност и охолство, дълги години на борба с едничка цел - да не криеш любовта си в едно консервативно общество... Една възрастна двойка в заника на бурен, но щастлив живот."
Второто условие е да има тъмни петна в биографията си, ако не лично, то в рода си. Радан ги има - баща му Милен е бил служител на ДС в ІV-то и І-во главно управления, легендиран като "експерт в ЦИНТИ." Тъстът му е агент на ДС. Майка му е еврейка от яркочервено комунистическо потекло. Лелята на Радан - Солчи Моис Кордова е убита като съветска агентка и терористка в шумкаро-мандраджийската шайка "Антон Иванов". След 9-ти септември 1944 г., нейните роднини участват в избиването на елита на българската нация чрез анти-Народния съд в Пловдивско и са много активни в това. Виждаме, как целият му род е дегенеративен.
Трето условие - привилегирован живот не по заслуги, а "защото е от нашите". Радан го е имал винаги: "Това обяснява как е станал гвардеец при Желю без никакви физически данни, как на 19 години е станал за 2 мандата председател на младежкото БЧК и защо Костов го промотира за свой наследник. ..." - всички тези горецитирани факти са обстойно изложени с доказателствата на 20 страници в подробната биография-родословие на Радан Кънев тук. (Да отворя една скоба - злокобната фигура на демона на българския преход - Иван Костов заслужава да бъде публично обесен за кадровата си политика. Той изнамери и даде старт на кариерата на Прошко Прошков, Лиляна Павлова, Даниел Митов, Мартин Заимов, Радан Кънев и цялата тази долнопробна дегенератска паплач.) 
При тези три предпоставки - дегенератския "Хоминтерн" го взема под крилото си и плавно го изкачва по стълбицата на политическата кариера. Телевизията на Лаудер ще го тиражира и славослови (както навремето Бойко Борисов), еврейската връзка никак не е маловажна, според Талмуда, щом майката е еврейка, както при Радан, той е евреин. Американските НПО-та ще го финансират и ще му правят политическата реклама, посолството на "Козяк" ще го ръководи и контролира и така, докато замени Борисов на премиерския пост.
Това което не споделям от публикацията на "Афера" (за заговора са прави) е, че ЦРУ искало да разтури ДПС и това било опасно за България. "Всъщност ЦРУ цели чрез издигането на Радан Кънев, Петър Москов и компания реализирането на една своя отдавнашна мечта – унищожението на ДПС, а оттам и на стабилността в България, респективно на Балканите, а и в цяла Югоизточна Европа. Каквото и да говорим, знаем и мислим за ДПС – още по-страшно ще бъде, ако тях ги няма, а ни управляват ГМО-политически продукти като тези на Иван “Командира” Костов."  Тук ще възразя. ЦРУ винаги е защитавало и подкрепяло ДПС и на ниво агенти, и на ниво финансиране, и на ниво протекция от посолството, както и чрез приемането на депесарски  вождове във Вашингтон, макар и на ниско дипломатическо ниво и т.н. Всъщност, през годините шайката ДПС отлично обслужваше едновременно всички, (дори противоречивите понякога), но винаги антибългарски интереси на Русия, Турция и САЩ. И Слава Богу, Господ наистина е българин, че турците сглупиха да свалят руския самолет в Сирия, та Русия и Турция се хванаха за гушите и то необратимо. Другарят Путин ще си отмъсти и то жестоко. В това е нашият исторически шанс. Двата ни основни врага да се хванали за гушите и да забъркат в конфликта и третия - САЩ. Сега, ако имахме  умно и патриотично правителство, а не крадлива и тъпа мутра премиер - държан на конци от всеки, който му знае мръсотиите и малоумен олигофрен за президент - също кукла на конци, България можеше да лавира и с умела политика да се измъкне от желязната им хватка. Но 2016 година е пред нас. Шанс винаги има, въпросът е да си го създадем сами. Трябва ни нашият нов Стефан Стамболов, но това определено не е дегенератът Радан и и политическият му ГМО проект забъркан пак в "Ленгли" и "Отровено общество". 
За провеждането на патриотична политика и защита на национални интереси от премиера се искат топки, а не гъз! Справка Виктор Орбан.
Виктор Орбан - унгарският Стефан Стамболов
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves