Важни писания

понеделник, 25 януари 2016 г.

Коалицията ГЕРБ - ДПС

Академичките от "ГЕРБ - Жени", 
крачат след вожда си на път към залата
Вчера във Велико Търново се открила Третата политическа академия на ЖЕНИ - ГЕРБ. И там техният лидер, за когото делегатките сънуват мокри сънища им казал: "Много е изгодно да говориш срещу ДПС, и ние сме го правили разбира се, когато бяхме в опозиция. Дори аз съм минавал добрия тон, когато съм се изказвал срещу Ахмед Доган. Ако ние ги притиснем по начина, по който говорят нашите приятели и партньори, да ги изчегъркаме и изстържем, пред една джамия ще излязат 10 хил. души и CNN и "Ал Джазира" ще снимат 24 часа. Обзалагам се, че ще дойдат всички телевизии в света денонощно да го предават". Да, поне си призна, защото през 2009 година говореше други работи за коалиционния си партньор Ахмед Доган: "Той заклейми ръководството на червената партия, членовете на която не коментираха скандалното изказване на Сокола в село Кочан. „Мълчат, защото са гузни, обясни той. ..... Доган е истинският шеф на БСП." .... Бойко Борисов обеща възмездие за всички престъпления, извършени при злоупотреба с власт. .... „Когато ви дават пари и ви карат да гласувате, взимайте ги и гласувайте за ГЕРБ, призова стотиците хора в Твърдица Борисов. Тези пари са откраднати от вас. Доган ръководи БСП и в момента и това е причината в големите областни центрове да не се издигат мажоритарни кандидати. Единствената цел е всички гласове, които ДПС ще купи, да отидат за БСП, а по този начин БСП остава под контрола на ДПС завинаги", каза Бойко Борисов." Ех, славни времена, това беше лятото на 2009 г., по време на изборите за Народно събрание, които ГЕРБ спечели. После Бойко пък казваше и това за депесарите през 2013 г: "Те са трета политическа сила всъщност, а командват всичко в държавата. От там идва и напрежението между всички хора", посочи Борисов. По думите му преяждането с власт на ДПС, и тяхната арогантност, минават всякакви граници. „Иначе нямаше да бъде толкова остра реакцията на всички парламентарни групи...Но, повтарям, в момента обществото, и всички хора са ядосани на това, че третата, една от малките партии в България - ДПС, всъщност управлява държавата, каквото и да говори г-н Местан." Изобщо много работи казваше, докато е в опозиция. А дойде ли на власт, забравя казаното и депутатите от ГЕРБ започват да гласуват заедно с ДПС. Заедно избират ВСС, заедно оставиха подуправителите на БНБ за пореден мандат като благодарност, че си затвориха очите за ограбването на КТБ, което пак заедно направиха Борисов, Сталийски, Доган и Пеевски, за което има разследване в Лихтенщайн, заедно променят закони в интерес на лобитата... Но иначе Борисов се кълне, че нямало коалиция - ГЕРБ - ДПС - АБВ. А преди години много се надявахме Доган и Борисов да се разберат като мъже. Ето защо: "Навремето през 2007 г. Ахмед Доган пред студенти и вестник "24 часа" каза: "Бойко Борисов е мухльо!" Николай Бареков направи цяло предаване по БТВ на тази тема: 
Любов необяснима
"Бареков: Вие днес казвате “Доган е шефът на държавата”, което е в известен смисъл комплимент, той пък ви е нарекъл “мухльо” пред “24 часа” и студенти. Обижда ли ви това, че ви нарича “мухльо”?
Бойко Борисов: Много ще се радвам г-н Доган някъде лично да ми каже “мухльо” в очите и ще му го кажа на мига.
Водещ: Какво ще му кажете?
Бойко Борисов: Ще му докажа кой е мухльото между нас двамата.
Водещ: Вие сте Генерала, той е Сокола.
Бойко Борисов: Да ми каже Сокола в очите “мухльо” и да е на една ръка дистанция.
Водещ: Сокол срещу Генерал. И какво ще стане?
Бойко Борисов: Ще видите.
Водещ: Ще набиете Сокола.
Бойко Борисов: Мухльото ще види какво ще му се случи, да ми каже “мухльо”, аз ще го приема лично."
Винаги съм казвал, че интернет е злопаметен ... Бойко Борисов - "мъжкарят", с "черния пояс по карате" в Пловдив на Античния театър в Стария град, през 2007 г., на поредните избори, се закани да постави на мястото му Ахмед Доган, който го нарече "Мухльо" пред студенти и пред вестник "24 часа". 

И какво стана, ние си мислехме, че поне ще му тегли един бой. Като мъж. Или понеже после стана премиер - през 2009 г. ще му конфискува незаконния и откраднат от българските данъкоплатци "Доган Сарай" в Бояна. 
Доган сарай
Или поне ще разследва медийната групировка на Делян Пеевски - Ирена Кръстева с какви пари купува телевизии, вестници, радия, сайтове и разпространителски фирми на килограм. И тези всички медии пишеха за "Боко тиквата". Или ще прати проверка в Корпоративна Търговска Банда на ченгето и съратник на Иван Костов и отделно приятел на Ахмед Доган - "банкерът" Цветан Василев. За да види защо аджеба в тази банка стоят 54% от парите на държавните фирми, вкарани там от проклетата тройна коалиция Доган-Станишев-Първанов. И с тези пари КТБ на ченгето Цветан Василев финансира медийното изкупуване на Кръстева - Пеевски? Още повече Ба,т Бойко се закани на тези медии на победната пресконференция на 5 юли 2009 г. И после какво стана?
Жена целува ръка на мъж...
Ами нищо, или по-точно при първото управление на Борисов и ГЕРБ държавните фирми вкараха още повече пари в тази банка и достигнаха до 72% от общите им. Само с една промяна. Всички медии почнаха да му лижат г...за на Борисов и ГЕРБ. Даже през 2013 г. и Вежди Рашидов чистосърдечно си го каза това: "
Ние оставихме всички мангизи да минават през банката на тоя лайнар, на Доган парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове, които ни изпързаляха“, казва Рашидов. "Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му еба путката майна... Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост... Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват“, възмущава се още Рашидов. "Няма медии. Аз оня ден се обаждам на Валя Велева и казвам – искам да направя интервю, а тя казва: о, моля ти се недей. После звъня в "Стандарт“ на Славка (Бозукова – гл. редактор – бел. ред.), нарочно го правя... Петьо Блъсков изцяло се е продал. Останаха "Дневник“, "Капитал“, в. "Сега" - така останаха независими, но те ще ги задушат. На Сашо Дончев (собственик на в. "Сега" – бел.ред.) не му пука, защото вестникът му е бутиков. Аз не съм против вас (репортертите - бел.ред.), но срещу 1000 лева кремирате майките си. Не може да кремирате най-милото си – морала си. По мое време г-н Борисов направи голяма грешка. Какво направи той – на него му трябваше медиен комфорт. Това са на Доган вестници. Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар – то това ви е нацията на 1300 години, да ви еба циганската нация – това го напишете, ама няма да посмеете. Това са парите на Доган и на двама шейхове от Оман. Ако толкова не знаете какво седи в банката. Банката (КТБ - бел.ред.) е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пари.“ Да прав си беше Рашидов, макар и малко грубичко. Но едва ли само заради медийния комфорт е било, може някой да е имал и дялове и акции в КТБ, или препиране на мръсни пари, особено на сирийските кървави пари на Башар Асад... Както и да го гледаш и "направо и наобратно" не мога да разбера, когато един смешник те е нарекъл "мухльо" и ти не си направил нищо, това "лично ли е или бизнес"! И това, че не си го набил, когато ти е бил "на една ръка разстояние", както виждате във видеото по-горе и не си му преследвал престъпленията извършени по време на "тройната коалиция" това "бизнес ли е или лично"? Или просто си мухльо? 
Има и трета версия: "Б.Б: Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал.
Н.К.: Хи-хи-хи.
Б.Б.:…за да мислат, че съм интелигентен." (стенограмата на разговора "Борисов, Найденов, Кокинов") Тая версия май е най-правилната. Не, че си мухльо, просто си си "пИдал". В политически смисъл, иначе знаем, че имаш любовница... Че даже и две...
ГЕРБ-Жени се връщат от "Третата политическа академия" проведена във Велико Търново по новите пътища построени от партия ГЕРБ и лично от премиера Бойко Борисов с ентусиазъм за нови изборни, политически и управленски успехи...


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves