Важни писания

неделя, 19 април 2020 г.

Илюминатския план за 2020 година

Сатанистите са публикували плана си за пандемията в Ротшилдовото списание "Економист" в края на 2019 година. По точно на корицата. Тъй като темата е много обширна започвам с някои общи бележки.
На първо място виждаме китайското мече панда (panda), с име създаващо алюзия за пандемия (pandemy), едновременно с това показва, че вирусът ще бъде пуснат в Китай, долу вляво е влечугото панголин като преносител, кръгът показва пътят на пандемията, вляво са САЩ, Германия, символизирана от булдога, Индия, (слонът и Махатма Ганди с чекръка си седнал вдясно, долу). Надясно по кръга епидемията отива в Русия, (Путин е там), после в Италия, (Пинокио и Хемингуей, който е стъпил на картата на ботуша символизират разпространението в Италия, Хемингуей е бил в Италия през Първата световна война). После надолу по кръга вдясно са Франция в ляво от която са изборните урни  - две, намек, че местните избори във Франция ще се провалят, както и стана - втория тур го отмениха заради пандемията, вляво долу е Испания. Щъркелът горе носи не бебе а баркод, символ на чипирането на хората. Зад Тръмп е микровълново оръжие на въоръжение в американската армия, намек за военен преврат или убийство. Горе е електромобил с откъснат щепсел, намек, че ще се пречи на тази индустрия. От четирите конника на апокалипсиса два са с корони, едната е като короната - лъчи на статуята на свободата, символизара пораженията в САЩ, втората на другия конник прилича на английската, значи символизира Великобритания. Самият Витрувиански човек на Леонардо е потънал във виртуалната реалност - очилата го символизират, в едната му ръка са везните на Хадес, символ на умиращите от епидемията, в другата ръка държи мобилен телефон с бар код означаващ 5G (основният помагач на пандемията) в ляво, дясната му ръка държи марихуана, символ на пороците в които е потънал. На китката му има белег на звяра, уж изрисувана ДНК спирала, ама напомняща символ от магьосничеството - трите луни, а всъщност означава чипирането на хората. В последната ръка, ако не бъркам, държи топка за голф, което означава спортът. Или символично човечеството е разпънато на 4-творен кръст между пороците, забавленията, техническите джаджи и смъртта и заслепено от виртуалната реалност. Има много още ама ще трябва да пиша цяла статия!😂


И понеже темата е обширна, ще я продължавам тук когато имам време.

И Wi Fi мрежата убива! Махни рутера от дома си!

Както знаете сатанистите винаги в завоалирана форма обнародват плановете си за света предварително, понякога цели години и десетилетия по-рано и ние няма как да им се сърдим, ако сме толкова глупави да не ги прочетем, осмислим и предотвратим, както правим в момента. Впрочем корицата е от 2019 година, но още през 2018 г. един неизвестен украински астролог Константин Дараган, предсказа удивително точно апокалипсисът развихрил се сега. Ето статията му тук.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves