Важни писания

събота, 25 април 2020 г.

Не умирай от 5G, бъди смел

Софиянци, първо към вас. Наша сподвижничка твърдеше, че срещу Румънското посолство на блока са монтирали 5G антени. Днес ги замерих. Не са, 4G LTE са. Но има друг проблем. Използвам андроид приложението Electrosmart. То проверява също Wi-Fi и Bluеtooth замърсяването. Гадно е, превишава безопасното излъчване.😱 Вижте снимки. За незапознатите обяснявам, има зелена зона, безопасна, жълта, над нормалното и червена опасна. Давам снимките. Програмата дава препоръки. В моя случай - да се отдалеча от антените. Е, добре, аз минах оттам, а тези които живеят до тях? Затова изтеглете ElectroSmart за Андроид и проверете в дома си какво става. Изтеглете го.
https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.inria.es.electrosmart



Обяснявам, екраните горе дават пълни данни за антените, в случая 4G LTE, но не са 5G. Да не си мислите, че 4, 3, 2 и 1 G са безопасни.😑 И те са вредни! Вижте снимката, където излъчването на което сте подложени навлиза в жълтата предупредителна зона, а трябва да е в зелената. И препоръките на програмата бяха да се отдалеча оттам. Добре, аз само минавах, а тези, които живеят там?🤔 Другите два екрана показват излъчването от Wi-Fi и Bluetooth, също вредни, в жълтата зона. Казвам ви пак, изхвърлете си шибаните рутери убийци и микровълновите печки, тези малки братчета на мрежата убиец -5G!  В краен случай ги подарете на тъщите и свекървите.😎 Шегувам се, убийството е грях! А долу е замерването в апартамента на друга наша сподвижничка, вече в опасната червена зона. И всичко това е 4G!😎

Представете си какво ще стане, ако допуснем мрежата убиец 5G! Никога!💥🔥

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves