Важни писания

понеделник, 13 април 2020 г.

Убиецът 5G


Скъпи приятели, против нас се води война. Безжалостна и жестока. Разберете, 5 G не е свързочна или съобщителна технология, а оръжие за масово унищожение. Няма, безопасно излъчване и 1 и 2 и 3 и 4 G технологиите са вредни и бавно ни убиват. Особено вредни са Wi Fi рутерите, които имате в къщите си. И да, микровълновата ви фурна убива храната ви. Ликвидира полезните й витамини и микроелементи и я прави безвкусна. А ако не е добре уплътнена и пропуска микровълновото си излъчване навън, ви убива бавно. Но 5 G мрежата е ужасно оръжие несравнимо по своята опасност и вредност с горепосочените, разликата е като между лъка и стрелата и ядрената бомба. Не си мислете, че ще ви се размине, ако сега изгубим войната и позволим 5G мрежа в България, сме загубени. Ще получим стерилитет, левкемия, рак на мозъка, тотален срив на имунитета при което не коронавирусът, а цветният прашец ще ни убие, главоболието, безсънието, хроничната умора и всеобщата отпадналост ще са най-малкият ни проблем. Ще гледате тъжно как умират родителите ви от обикновена настинка, как гаснат любимите ви деца всеки ден и вече няма да можете да направите нищо. И не ме питайте тези които разработват, натрапват, монтират 5G системите луди ли са или глупави, не говорете за технически прогрес. Когато между теб и врага ти има един автомат Калашников, постарай си прикладът да е на твоето рамо, а дулото да сочи към врага ти. А не обратното! Защото те искат да ни избият, не им трябват 8,000,000,000 души на земята а само един милиард роби и слуги! И това е официалната им политика от 50 години насам, документирана в хиляди разработки, планове и стратегии. Когато някой глупак или платен или зависим от мобилните оператори идиот ви остроумничи и опонира, че технологията е "безопасна" му кажете да си монтира 5G антени до дома си и след година ако е жив и здрав да си говорим по темата. И накрая, как да се борим? Много просто, пратете протестни електронни писма на всички народни представители.
Направете го оттук. https://www.parliament.bg/bg/MP 
Просто щракнете някой народен представител, ще излязат данните за него и още в началото е електронната му поща. Напишете му писмо, че искате безсрочен мораториум върху 5G  мрежата в България.

Вижте картата на действащите 5G мрежи в Европа как съвпада с картата на най-тежко засегнатите страни от коронавирусът. Covid 19  убива главно хората с хронични болести или по-възрастните, чийто имунитет вече е отслабен. А 5G мрежата допълнително е увредила имунитета им, затова и умират масово. След няколко години действие, тя ще увреди имунитета и на зравите и младите! Спрете това зло сега!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves