Важни писания

събота, 25 април 2020 г.

Постави лъжците на мястото им

И още нещо. Има едно особено гадно издание, което с пяна на уста защитава мрежата убиец-5G. Казва се: https://mobilebulgaria.com/projects/mitovete-za-5G-2/
с главен редактор Момчил Карабулев. Водят отчаяна битка за 5G, защото са технологично издание, издържащо се от реклами на мобилни оператори, търговци на телефони и таблети и доставчици на 5G оборудване разбира се. Нямам против някой честно да си изкарва прехраната, но не като защитава бъдещите ни убийци, с лъжи, прочетете ги само какво пишат, това е безчестие. Те ще разберат за какво иде реч. Намерете ги и във фейсбук.Та искам от вас да им пращате това, като първо намерите пощата им:

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата. А понеже Аз говоря истината, не Ми вярвате."
Иисус Христос към фарисеите
Евангелието на Йоан 8 : 44-45


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves