Важни писания

четвъртък, 23 април 2020 г.

Първа победа!


Първа победа бойци!😁👍 В портала за обществени консултации на  Министерския съвет по повод обсъждането на Стратегията за цифрова трансформация на България, засягаща основно 5G технологията са постъпили 171 становища. От които 1 "за" и 170 "против" 5G! разбили сме ги!😁 Направих копие на страницата на пдф, за да не я фалшифицират. Сега напишете по едно писмо до всички ваши местни медии за това с посочване на страницата. Ще пратим и на парламентарните комисии, които ще разглеждат Стратегията уведомление за резултатите от обсъждането с искане да бъдат разгледани всички наши становища и взети предвид. В това време ще продължаваме да атакуваме депутатите с нашето искане за мораториум и забрана на 5G мрежата.  Ако още не сте го изпратили, направете го оттук. Привлечете всичките си приятели, роднини, познати, съседи и колеги в битката. Пратете документа на всички на които имате електронните пощи, по вайбър, уатсап, месидж и други чат/телефони, раздайте го на хартия и т.н. Привлечете всички около вас в битката за бъдещето на България!
И помнете какво казва апостол Павел: "Защото нашата борба не е против плът и кръв, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата!",
Продължаваме!  Смърт на мрежата убиец 5G! Бой до победа

#Stop5G


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves