Важни писания

събота, 11 април 2020 г.

Краят на свободата

От години насам електронните гиганти като Google и Facebook  въвеждат все по-жестока цензура. Всеки нормален човек е ограничаван в изказа си, всъщност постепенно, но неотклонно му отнемат свободата на словото. Преди закриваха каналите и страниците на Ерик Дубей издал книга и направил десетки филми за плоската земя. След това телевизията на Алекс Джоунс. Изтриваха клиповете разобличаващи илюминатското жертвоприношение на 11.9.2001 година. Когато те взривиха кулите близнаци с микровълново оръжие и убиха над 3000 души. Напоследък започнаха да трият интервюта на Дейвид Айк. А фейсбук прие кардинално решение: изтрива и даже недопуска коментари свързващи 5G мрежата и Covid 19.
Както са я подкарали, скоро няма да имаме платформа за изява. Затова напоследък процъфтяват чат каналите във Viber, WhatsApp (който за съжаление е притежаван от Фейсбук) и руския Телеграм.
Затова като предпазна мярка създадох канала за 5G  и връзката му с Covid 19 в Телеграм. Ако скоро ми изтрият фейсбука продължавам там. За съжаление в канала има филми публикувани в Ютюб, които сигурно ще бъдат изтрити скоро. Но ще работим по въпроса за смяна на видеоплатформата.
Каналът е тук, с тази връзка става присъединяването.
Covid-19 + 5G = dead.
All about the crown virus and 5G.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves