Важни писания

вторник, 21 април 2020 г.

5G мрежата е оръжие за масово унищожение!

Скъпи приятели, против нас се води война. Безжалостна и жестока. Разберете, 5G не е свързочна или съобщителна технология, а оръжие за масово унищожение. Няма, безопасно излъчване и 1 и 2 и 3 и 4G технологиите са вредни и бавно ни убиват. Особено вредни са Wi Fi рутерите, които имате в къщите си. И да, микровълновата ви фурна убива храната ви. Ликвидира полезните й витамини и микроелементи и я прави безвкусна. А ако не е добре уплътнена и пропуска микровълновото си излъчване навън, ви убива бавно. Но 5 G мрежата е ужасно оръжие несравнимо по своята опасност и вредност с горепосочените, разликата е като между лъка и стрелата и ядрената бомба. Не си мислете, че ще ви се размине, ако сега изгубим войната и позволим 5G мрежа в България, сме загубени. Ще получим стерилитет, левкемия, рак на мозъка, тотален срив на имунитета при което не коронавирусът, а цветният прашец ще ни убие, главоболието, безсънието, хроничната умора и всеобщата отпадналост ще са най-малкият ни проблем. Ще гледате тъжно как умират родителите ви от обикновена настинка, как гаснат любимите ви деца всеки ден и вече няма да можете да направите нищо. И не ме питайте тези които разработват, натрапват, монтират 5G системите луди ли са или глупави, не говорете за технически прогрес. Когато между теб и врага ти има един автомат Калашников, постарай си прикладът да е на твоето рамо, а дулото да сочи към врага ти. А не обратното! Защото те искат да ни избият, не им трябват 8,000,000,000 души на земята а само един милиард роби и слуги! И това е официалната им политика от 50 години насам, документирана в хиляди разработки, планове и стратегии. Когато някой глупак или платен или зависим от мобилните оператори идиот ви остроумничи и опонира, че технологията е "безопасна" му кажете да си монтира 5G антени до дома си и след година ако е жив и здрав да си говорим по темата. И накрая, как да се борим? Много просто, пратете протестни електронни писма на всички народни представители.
Направете го от тази страница, където има готов документ, който можете да копирате или изтеглите, да го подпишете и изпратите по електронна поща или да отпечатате и пратите на Народното събрание. Освен това, изпратете същия текст на вашите кметове, общински съветници и областни управители, местните поделения на РЗИ, местните и националния омбудсмани, министрите, Комитета за регулиране на съобщенията, на журналистите в медиите, особено на онези глупаци твърдящи че 5G е "безвредна". На ръководителите на трите мобилни оператора  им предложете, щом толкова настояват за тази технология убиец да дадат личен пример като станат опитни мишки. Нека си инсталират антените около собствените къщи и офиси и да ги наблюдаваме 6 месеца.🤗☢️☣️ Пратете документа на всички свои приятели и познати, отпечатайте го, който има възможност и го дайте на хора без компютърни умения да го пратят по пощата. Децата ви да го залепят на входовете на блоковете и на спирките. Ако членувате в партии и други организации, поставете въпроса и там и раздайте документа с искане за подкрепа! И т.н. Не забравяйте как постигнахме мораториума върху шистовия газ и бутнахме сатанинската Истанбулска конвенция!👍 По-долу публикувах извадката, че 42 страни, области, общини или градове са забранили или спрели 5 G мрежите си!  Сега в света, скоро и у нас ще направим същото!
Или намерете вашия народен представител в района в който живеете и му дайте това писмо, че искате безсрочен мораториум върху 5G  мрежата в България.
Вижте картата на действащите 5G мрежи в Европа как съвпада с картата на най-тежко засегнатите страни от коронавирусът. Covid 19  убива главно хората с хронични болести или по-възрастните, чийто имунитет вече е отслабен. А 5G мрежата допълнително е увредила имунитета им, затова и умират толкова масово в Италия, Франция, Германия и Англия. След няколко години действие, тя ще увреди имунитета и на здравите и младите! Спрете това зло сега!

И Wi Fi мрежата убива! Махни рутера от дома си!

Особено злокобна роля в създаването и разпространението на коронавируса играе изродът Бил Гейтс. Подписката за разследването му от американската прокуратура  е създадена на страницата на Белия дом и трябва да събере 1,000,000 за да има ефект. Може да се включат и неамерикански граждани, направете го и вие. Този изрод трябва да го съдят за престъпление срещу човечеството.
И ако още не сте го направили, изгледайте това видео за 5G.

Ще разберете, какво ни готвят сатанистите, но предупреден, значи въоръжен!
"10. Прочее, братя мои, усилвайте се в Господа и в мощта на силата Му;
11. облечете се във всеоръжието Божие, за да можете устоя против дяволските козни,
12. защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата.
13. Заради това приемете Божието всеоръжие, за да можете се възпротиви в лош ден и, като надвиете всичко, да устоите.
14. И тъй, стойте, като си препашете кръста с истина и се облечете в бронята на правдата,
15. и обуйте нозете си в готовност да благовестите мира;
16. а над всичко вземете щита на вярата, с който ще можете угаси всички нажежени стрели на лукавия;
17. вземете и шлема на спасението и духовния меч, който е Божието слово;"

Послание на свети апостол Павел до Ефесяни 6:12

1 коментар:

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves