Важни писания

събота, 30 октомври 2021 г.

Защитниците

Бойците от Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" винаги са на своя пост в защита на правата и свободите на българите. Ето няколко случки от богатия ни опит.

Бедна женица - пенсионерка със сърдечни проблеми и счупена ръка е притискана от личната си "лекарка" да си набие отровната инжекция с графенов оксид, за да получи направление за кардиолог и физиотерапевт. Възрастната дама отказва и "докторката" я изгонва грубо от кабинета си. Обаче не знае с кого си има работа - дъщерята на жертвата й е адвокат и член на НСС "Свети Георги Победоносец". Дъщерята с едно телефонно обаждане свиква сбор, идват съратници от "Свети Георги" и кандидат-депутати от партия БНО - имащи имунитет. Викат и телевизия "Евроком". Групата нахлува при "лекарката", която набързо си свършва работата.


За късмет четата народни закрилници е била наблизо, защото сутринта техен съратник не е бил допускан до работа в "Младежкия театър" поради липса на зелен сертификат. Портиерът го е спрял на входа, защото имало "заповед" на директора. Когато групата идва в театъра и му изисква да покаже "заповедта", тя се оказва хвърчащ лист без подпис и печат. Служителят спокойно си влиза на работа, после командосите посещават директора в кабинета му и сега той ще дава обяснения в Инспекция по труда и прокуратурата.

Да припомним и как не пускаха наш съратник в 3-то Районно Полицейско Управление да си поднови личната карта, защото бил без маска. Е, когато се изсипахме 15 души там, му приеха документите бързичко, любезно и с желание. Ето как сме описали случая тук, а сега една извадка от тази статия:

"Като се разделихме с тях ние изпълнихме още една задача. Част от групата на "Свети Георги Победоносец" се качихме на колите и отидохме да посетим нашето любимо 3 Районно Управление на СДВР в София, за да си разчистим сметките и с тях. Сутринта не бяха пуснали наш съратник да влезе да си поднови личната карта, защото отказал да сложи маска. Стоварихме се там като десант и влязохме без особени проблеми. 

Вижте във видеото какво се случи.  Това го предавахме пряко в Twitch.  

Другото е в Ютюб тук:

Служителите на паспортния отдел бързичко си свършиха работата, когато нашата съратничка Мадлен Кирчева влезе вътре с копие на Закона за ограничаване носенето на облекло прикриващо или скриващо лицето." 

Бием се и в телевизионните студия, където смело говорим истината.



А така влязохме в Изпълнителната Агенция по Лекарствата в София, заедно с телевизия "Алфа", защото не ни пускаха в деловодството.



Ето и наши прояви в  "Билла", "Кауфланд",  ето и младежите в Стара Загора и Шумен. Така се прави! Такива акции трябва да се провеждат ежедневно и ежечасно в цяла България от хиляди смели българи до победата!







Сплотени заедно и в юмрук против враговете на България и човечеството! Излизай Българийо на бой за свобода, живот и бъдеще!

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves