Важни писания

неделя, 19 юни 2022 г.

Делото в Комисията за Защита от Дискриминация

На 22 юни 2022 г., от 13:00 часа в Комисията за Защита от Дискриминацията бе проведено първо заседание по дело срещу директорката на Испанската Гимназия в София. Делото е против въведените от нея насила изисквания за маски, ПСР тестове, инжектирания и зелени сертификати за учениците. 
Родителка на ученик в училището, започва делото лично срещу директорката, заради погазването на правата на децата в нарушение на Конституцията, множество закони и международни конвенции. При успех на делото, това ще се превърне в повратен момент в битката за свобода срещу виновниците за пландемичната диктатура на всички нива. 
На призива за обществена подкрепа са отзоваха софиянци, чийто деца също са пострадали от незаконните действия на МОН и директорите по места по повод ПЛАНдемичните мерки.
Битката продължава, следете делото. То може да се превърне в Рубикон за силите на светлината в България. И, елате за подкрепа и следващия път!

Тук публикуваме юридическите аргументи на жалбоподателската срещу дискриминационните действия на директорката. Могат да се ползват от други хора, които водят подобни дела срещу училищни директори. Ето ги и долу в PDF формат.

И нещо изключително важно! Правосъдният министър на премиера Борисов - Данаил Кирилов беше излъгал, че е пратил писмо за отмяна (нотификация за дерогиране) на някои права и свободи гарантирани от Европейската Конвенция за Правата на Човека и Основните Свободи в ЕС съгласно чл 15 от същата. Това се прави, когато извънредни обстоятелства (като пландемията и извънредното положение) налагат ограничаване на правата и свободите. Оказа се, че не пратил нищо и практически няма никаква отмяна на части от конвенцията, следователно тя си действа с пълна сила, както и Конституцията ни, дори и по време на извънредното положение. Това означава, че всички мерки и ограничения въведени със заповедите на министрите на здравеопазването като изисквания за маски, ПСР тестове, зелени сертификати, затваряния на бизнеси и други ограничения на правата са абсолютно НЕЗАКОННИ и ПРОТИВОЍКОНСТИТУЦИОННИ, включително противоречат на международните договорености, по които държавата ни е страна. Направихме официално запитване за това до Министерството на Външните Работи и получихме отговора им по ЗДОИ.
Ето и отговора на МВнР
Така че, няма измъкване! Всеки който заведе дело срещу директор на училище, работодател, министъра на здравеопазването, директор на РЗИ и вскакви други палачи и терористи издевателствали над българския народ и потъпкали правата и свободите му по време на ПЛАНдемията, подлежи на наказателна отговорност.

Воденото в момента дело в КЗД е част от съпротивата срещу медицинскишя концлагер, наложен ни от външни злокобни задкулисни сили на глобалниите банкери, корпорации и стоящите над тях скрити господари. Затова, елате да подкрепите каузата на борбата ни.

Заседанията ще са на адрес -  гр. София, бул. Драган Цанков № 35 (до кулата на "Литекс тауър бизнес център".
Още през 2021 година бяхме изпратили предупредителни писма на над 2000 директора на учебни заведения в страната да прекратят терора сращу българските деца.


Ето долу едно от пратените предупредителни писма, а можете да си припомните тази битка тук.

До всички служители в МОН, регионалните му управления, директорите и учителите в системата на образованието.

Уважаеми Господа

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“ официално ви предупреждава, че „извънредната епидемична обстановка“ е противоконституционна, а всички издадени досега заповеди на Министъра на здравеопазването са нищожни. Те представляват нормативни актове, а не са публикувани в „Държавен вестник“ съгласно разпоредбите на Конституцията – чл. 5 ал. 5, АПК – чл. 75 и ЗНА – чл. 37 ал. 1, следователно не пораждат права и задължения за никого. Тоталитарната диктатура въведена у нас под външен натиск е престъпление. Съгласно член 56 от Конституцията българският народ има право на съпротива за да върне свободата, неприкосновеността си, честта и достойнството си!

Предупреждаваме ви да прекратите всички посегателства над българските деца в учебните заведения. Носене на маски, мерене на температури, вземане на тестове, насилствени ваксинации, социална дистанция, насилствено въвеждане в изолатори са в пряко нарушение на законите и Конституцията и отговорните лица за това са подсъдими по Наказателния Кодекс. Това е злоумишлено увреждане на здравето и психиката на децата, нанасящо нелечими травми за цял живот и представлява посегателство над бъдещето на българския народ.

Ще държим лично отговорни всички длъжностни лица, особено директорите на училища и детски градини, които съучастват в това престъпление –  изрично забранено в Конституцията и описано в Наказателния кодекс като геноцид.

Завели сме поредица от дела срещу престъпните разпореждания на Министерството на здравеопазването и сме предупредили официално Народното Събрание, Министерския съвет и Омбудсмана да прекратят тоталитарния терор въведен по външни заповеди от СЗО.

Считайте се предупредени, че всички ваши престъпни действия против здравето, правата, свободите и достойнството на българските деца в противоречие с Конституцията, законите,  морала и семейните ценности ще получат отпор и справедливо наказание.

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“


Можете да се включите в съпротивата като копирате документа или го изтеглите оттук и го изпратите на директорите на училища и детски градини в града в който живеете.

А вижте долу и битката на прокуратурата, която започна разследване на виновниците за ПЛАНдемията. Пламен Пасков също направи предаване по случая.



Развитието по темата вижте в следните статии:


Радио и Телевизия "Истина и Свобода" ще публикува всички подадени до прокуратурата сигнали по повод ПЛАНдемията, чийто податели дадат съгласие за това. Ще им дадем трибуна и в радиото и телевизионни предавания. Свържете се с нас тук. 



3 коментара:

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves