Важни писания

неделя, 21 август 2022 г.

Започна се...

Вчера - 20 август 2022 г. взривиха джипа на Дария Дугина, в който трябваше да се вози и баща й, "философът" с идеология - "ветропоказател" - Александър Дугин. За него казват, че изповядва смес от расизъм, шовинизъм, болшевизъм, фашизъм и всякакви други "изми", замесени в отвратителен еклектичен бъркоч. Неофициално го сочат като идеолог и "мозък" на Путин и безумната му нео-съветско-имперска политика.

Да оставим настрана факта, че взривът поставен в колата й, може да се окаже там само, ако поставилия го атентатор има достъп до строго охранявания паркинг. Тоест за да влезе там, трябва да покаже служебна карта на ФСБ или ГРУ. Но разбира се, това се подминава от руските официални медии.

Всъщност отговорност за взрива пое руската нелегална  "Национална Републиканска Армия". Дали изобщо има такава и дали не е измислица на атентаторите, ще покаже времето. Всъщност, обръщението им звучи доста добре:

"Роспартизан

ЗАЯВЛЕНИЕ НАЦИОНАЛЬНОЙ РЕСПУБЛИКАНСКОЙ АРМИИ

(НИ) от 21.08.2022

Мы, российские активисты, военные и политики, ныне партизаны и бойцы Национальной Республиканской Армии, ставим вне закона поджигателей войны, грабителей и угнетателей народов России!

Мы объявляем президента Путина узурпатором власти и военным преступником, поправшим Конституцию, развязавшим братоубийственную войну между славянскими народами и отправившим российских солдат на верную и бессмысленную смерть.

Нищета и гробы для одних, дворцы для других - суть его политики.

Мы считаем, что лишенные права голоса люди имеют право на восстание против тиранов.

Путин будет нами низложен и уничтожен!

Наша цель - остановить уничтожение России и ее соседей, пресечь деятельность кучки кремлевских дельцов, присосавшихся к богатствам нашего народа и совершающих сегодня преступления внутри страны и за ее пределами.

Мы объявляем чиновников Правительства РФ и региональных администраций пособниками узурпатора - те, кто не сложит свои полномочия, будут нами уничтожаться."

Ако тази армия се прояви отново в близко бъдеще с антипутинистки акции, може да се окаже истинска и като лъч светлинка в иначе мрачното бъдеще на Русия. Но това ще се разбере тепърва.

Следващото видео е за онези, които хвалят Дугин, като "Мислител-антиглобалист". Чуйте го в оригинал как заявява, че полът не е биологично предопределен, а бил "социална конструкция", това, което глобалистите - сатанисти се опитват от десетилетия да наложат.

Той и самият Путин е един "антиглобалист", но по тази тема вече имаме пространно изследване тук.
Още преди месеци влогърът Мартин повдигна отчасти въпросите за Путин и Дугин в това видео.

Всъщност Дугин въобще не ми е интересен. "Мислител", оправдаващ сталинизма и болшевизма и идеолог на възстановяването на сатанинската империя на злото - СССР, е просто смешен и жалък и не заслужава даже да се споменава. Всъщност възмездието го застигна. Да погребеш дъщеря си е Божие наказание, запазено за такива духовни извратеняци като него. Не, че и тя беше по-различна - ще остане в историята с думите, че Украйна нападнала Русия в тази война и Русия просто се отбранявала!!!?

А някои веднага напомниха, че Дария е замесена в изчезването на част от парите, които Путин отпусна на Марин Льопен като заем преди години, за предизборната й кампания. Повечето от тези пари френския Национален Фронт така и не ги получи. Съветските товарищи по веригата във Франция, яко се облажиха. Твърди се, че  тогава студентката Дария Дугина, учеща в Бордо, също е била сред намазалите дебело филиите. Изобщо Бог си знае работата и въздава всекиму според делата му.

А всъщност моето скромно мнение, доколкото разбирам от руските работи е, че на другаря Путин просто му отправиха предупреждение. Кой и защо, ще се изясни утре - 22 август 2022 г. Ще следим събитията внимателно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves