Важни писания

неделя, 7 август 2022 г.

Внимание! Особено важна информация!

Ако сте пострадал от държавния терор въведен с ПЛАНдемията и имате написан акт, или наказателно постановление с глоба, или са ви образували дело, или имате други подобни неприятности, на тази страница (наречена "Документи" и се вижда като раздел в блога "Блогописец Храбър" точно отдясно на Начална страница), ще намерите указания и документи, даващи насоки как да се защитите. Можете да ги копирате като текст или да ги изтеглите, попълните с програма word на компютър, отпечатате, подпишете и подадете в съответната институция, която е нарушила вашите човешки и граждански права. Имайте  предвид, че написан акт още не означава глоба, за да ви глобят, трябва началникът на институцията, чийто служител ви е писал акт, да ви издаде Наказателно постановление. Но ако възразите по акта още преди това, в 90% от случаите не се осмеляват да ви направят Наказателно постановление. А ако случайно ви издадат такова, със сигурност ще го съборите в съда, при това можете сами и дори без адвокат. Просто следвайте инструкциите дадени надолу.


Най-добрият начин за съпротива на това безумие е масовото и едновременно отхвърляне на противоконституционните и незаконни заповеди на Министерството на Здравеопазването и неговите подразделения - РЗИ от страна на целия народ.

Но, ако все пак се случи да ви напишат акт, го обжалвате по указанията дадени тук. 

ОСОБЕНО ВАЖНИ УКАЗАНИЯ!

Прочетете ги внимателно и ги изпълнявайте точно! Органите, които имат право да ви съставят Актове за Установяване на Административно Нарушение - АУАН, досега бяха полицаите, служителите на РЗИ (в София е СРЗИ) и инспекторите от общинските инспекторати, (където има такива - примерно в София, Пловдив, Варна и др.) или други общински служители в общини, където няма инспекторати. Те следва да са упълномощени като актосъставители със заповед на Директорите на ОД на МВР, (в София - СДВР), Директорите на РЗИ (в София СРЗИ) или съответния кмет. (Това не пречи в бъдеще да се упълномощят и други - например служители на НАП).  Досега много пъти се оказваше, че актосъставителите не са упълномощени и затова актовете им автоматично се отменяха от съда. Но вече държавата поправи тези пропуски, така че, не разчитайте много на това. Но ако се стигне до съд недай Боже, искайте от съдията да провери първо това обстоятелство, упълномощен ли е изобщо актосъставителят с надлежна заповед.
.
Ако ви съставят акт, в полето на акта за обяснения на нарушителя пишете: "Отхвърлям твърденията в акта и ще възразя по него в законовия  срок". След това искайте да ви дадат четливо копие на акта! Обикновено  служителите ги пишат под индиго и са нечетливи. Не го правят нарочно, просто не им дават консумативи. Затова си снимайте с телефона четливото първо копие, написано от полицая/служителя. В София са любезни и сами предлагат. 
(Важно! В мрежата, особено във фейсбук,  вървят някакви пълни глупости, че не трябва да подписвате акта, да го получавате, да го скъсате и изобщо всякакви безумия, които ще ви докарат наистина глоба. Често това са писания на провокатори, работещи на хонорар за ПЛАНдемичната диктатура.) 
Така, че пишете в акта  възражението споменато горе, осигурявате си четливо копие и вкъщи ВЕДНАГА! сядате да пишете възражението, дадено като образец по-долу! Не забравяйте, че имате само три дни да възразите и го направете още на втория! В дадения долу образец, в празните и подчертани в жълто полета нанасяте изискуемите данни, като ги преписвате от акта.
Можете да копирате образеца като текст или да го изтеглите като документ за Word оттук. В жълтите полета препишете данните от акта, който са ви съставили. Ако сте в София, вместо до Началника на РУ на МВР, както е писано долу, пишете "До Директора на СДВР". Ако акта ви е от общински служител, възражението се подава до кмета. Ако е от служител на РЗИ, се подава до директора на съответното РЗИ (в София СРЗИ). Ако е от полицай, се подава до Директора на СДВР - за София, или до Директора на ОД на МВР в областен град, в някои малки общини - до Началника на РУ на МВР. Имайте предвид, в самия акт пише, пред кого може да се обжалва и в какъв срок. Така, че може да проверите в акта, но повтарям, направете го веднага и не чакайте крайния срок.

И препишете внимателно от акта - името на служителя, който го е съставил, длъжността му, цитирайте точно заповедта на Директора на РЗИ (за София - Директора на СРЗИ или Заповедта на министъра, ако пак започне да издава такива) и изобщо всички необходими данни и изтрийте излишното. Много е важно да цитирате  и впишете във възражението точно заповедта за нарушението на която ви е съставен акта, препишете я от акта с всичките и букви и цифри и индекси, чертички и тирета. И обезателно институцията и длъжностното лице което я издава. 

Задължително си пишете в началото трите имена, ЕГН, адрес, телефон. Това са задължителни данни и ще работят във ваша полза, за да ви открият от институциите, да получавате навреме нужната информация от тях, за да сте осведомени за развитието на преписката, и да спечелите битката. (Злонамерените провокатори във фейсбук пишат, да си "криете личните данни", но това са пълни глупости, пускани нарочно за да направят възражението ви невалидно. Службите и без това имат личните ви данни, няма защо да ги криете от тях, а възражение без тези данни е невалидно по правилата на административно-наказателния процес.) Като сте попълнили всички данни във възражението, (можете да копирате текста отдолу във вашия word или друг текстов редактор или да го изтеглите като готов файл от дадения отдолу хиперлинк), не забравяйте да махнете жълтото и изтриете излишните полета или точките на мястот,о на които ще попълните вашите данни. След като сте готови, го отпечатвате, пишете датата и града и го подписвате лично. 

След това го подавате лично в съответното РУ или ОД на МВР, (за София в СДВР - намира се на площад "Възраждане", ул. "Антим I" № 5, п.к. 1303) или в РЗИ (за София СРЗИ), или в общината до кмета, в зависимост от това чий служител го е съставил. Изисквате да ви дадат непременно входящ номер! Не вземете ли входящ номер, не сте направили нищо! 

В 95% от случаите, когато получат възражение по акта, началниците не се осмеляват да ви издадат наказателно постановление, защото ще падне в съда. И техните юрисконсулти го знаят отлично и ги съветват да хвърлят акта в коша за боклук. Така ще се разминете без наказателно постановление, следователно няма да имате глоба.

Ако все пак ви напишат наказателно постановление с глоба, го обжалвате веднага в съда. Образецът е даден по-надолу на страницата. В 95% от случаите, съдилищата отменят Наказателните постановления, защото са незаконни и противоконституционни.

Страницата с всички документи, образци, указания е тук.

В София сме пуснали масово и тази листовка:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Отново въведоха изискването за носене на маски! Това е престъпление срещу българския народ и се нарича ГЕНОЦИД! Не може в най-големите жеги на месец юли, да налагаш на хората да се задушават с вреден парцал на устата, който им спира дишането, намалява кислорода в кръвта, причинява припадъци, бактериални бронхопневмонии, екземи, уврежда мозъка и в някои случаи води и до смърт!

Само психопати и масови убийци могат да направят такъв престъпен акт!

НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ЗА СЪПРОТИВА НА ТОВА БЕЗУМИЕ Е МАСОВОТО И ЕДНОВРЕМЕННО ОТХВЪРЛЯНЕ НА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИТЕ И НЕЗАКОННИ ЗАПОВЕДИ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И НЕГОВИТЕ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ - РЗИ ОТ СТРАНА НА ЦЕЛИЯ НАРОД!

В момента в Софийска Градска Прокуратура тече разследване - преписка № 10729/2022 г. срещу бившите министри на здравеопазването проф. Костадин Ангелов и Стойчо Кацаров и главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев за извършените от тях престъпления по повод ПЛАНдемията!

На този адрес в интернет са публикувани образци документи, с които да се защитите от глоби и други санкции, наложени ви от полицията, органите на РЗИ или общински инспектори за неносене на маска, липса на зелен сертификат, при затваряне на вашия магазин, заведение, предприятие и всякакви други безумия, прокарвани от държавната власт, по повод измислената и налагана ни отвън ПЛАНдемия. Изтеглете ги, отпечатайте ги, попълнете си данните и ги подайте в съответните институции. https://blogopisezhrabur.blogspot.com/p/blog-page_12.html Ако искате да помогнете и на други хора пострадали от терора и диктатурата въведени с ПЛАНдемията, разпространете тази страница с документи във всички социални мрежи, поставете препратка към нея на вашите сайтове, пратете я по електронна поща или чат клиенти, на свои приятели, познати, роднини, колеги, съседи! Вдигнете се на борба! 

Заедно ще победим!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И вие можете  да свалите,  отпечатате и разпространите  тази листовка по електронен път или на хартия.

Изтеглете я оттук в Word или в  PDF формат, отпечатайте я и разпространете или я пратете по електронен път.

Ако попаднете на полицаи, служители на РЗИ, общински инспектори, проверяващи носенето на маски и се опитат да ви глобят за липса на маска, им дайте да прочетат това предупреждение или направо им го връчете официално.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Предупреждение


Уважаеми Господа,

В качеството ви служебни лица -  контролни и/или санкциониращи органи, ви предупреждавам, че изискването за носене на маски е противоконституционно и противозаконно, в разрез и с международни конвенции за правата на човека  и гражданските свободи.

По конкретно това противоречи на чл. чл. чл. 29 ал. 2,  чл. 30 ал. 1, чл. 32 ал. 1 от Конституцията.

Също е в грубо противоречие и с чл. 1, 2 и 5 от КОНВЕНЦИЯТА за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината - ратифицирана от 39-то Народно Събрание на 26.02.2003 г.

Отделно нарушава и чл. 63 ал. 9 от Закона за здравето.

От друга страна не може в най-големите жеги на лятото, да се налага на хората да се задушават с вреден парцал на устата, който им спира дишането, намалява кислорода в кръвта, причинява припадъци, бактериални бронхопневмонии, екземи, уврежда мозъка и в някои случаи води и до смърт! Има достатъчно научни изследвания за вредата от маските, отделно, те не предпазват от никакви вируси, особено от несъществуващи такива.

Въз основа на гореизложеното ви предупреждавам, че ако изпълнявате престъпни и нелегитимни заповеди и разпореждания, вие ставате съучастници в престъпление срещу здравето и живота на хората.

В тази връзка ви уведомявам, че по тези въпроси тече прокурорско разследване на Софийска Градска Прокуратура № 10729/2022 г. срещу бившите министри на здравеопазването проф. Костадин Ангелов и Стойчо Кацаров и главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев за извършените от тях престъпления по повод ПЛАНдемията!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ето го как изглежда и в PDF формат. 

Можете да го изтеглите и отпечатате оттук. 

Не забравяйте, че беше внесена и подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.

А в момента и една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.

А ето и още една обнадеждаваща новина от Автономната Работническа Конфедерация: 

"Зелените сертификати“ отиват на съд на 14 октомври 2022 г.!

След година на съдебно-процесуално-процедурна борба, с Определение №5519 от 11.07.2022 г. Административен съд София-град насрочи открито съдебно заседание, на което ще бъде разгледана по същество жалбата на адвокат Милен Пенев и Автономната работническа конфедерация (АРК) срещу дискриминационните „зелени сертификати“, въведени със заповед на министър Стойчо Кацаров през октомври 2021 г. Жалбата е много добре аргументирана – имаме всички шансове да спечелим делото. Залогът е висок – ако зелените сертификати бъдат обявени за незаконни: първо, хиляди работници ще могат да съдят държавата, общините и работодателите си (нашата организация ще им предостави пълно правно съдействие). Второ, ако в бъдеще на някое правителство му хрумне да тероризира и дискриминира със „зелени“ или друг цвят „сертификати“ работниците и обществото като цяло, ще бъде много по-лесно да бъде атакувано юридически и действията му блокирани."

И един софиянец е подал искане в Софийска Градска Прокуратура за подвеждане под отговорност за престъплението ПЛАНдемия на психопатите Стойчо Кацаров, проф. Костадин Ангелов, Кирил Ананиев, Ангел Кунчев, генерал Венцеслав Мутафчийски и цялата пасмина от НОЩ.
Колкото повече хора се включат в битката, толкова по-скоро ще победим! За да не стане като  "Светът на Ванката", в прекрасния му епизод "На плажа с маски". Изгледайте го, за да се посмеете.

Така че, смело, вдигнете се на битка, бъдете единни и не се бойте от враговете! Заедно ще победим!

РАДИО И ТЕЛЕВИЗИЯ "ИСТИНА И СВОБОДА"






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves