Важни писания

вторник, 30 август 2022 г.

Варна се включи в битката!

Българите се активизираха напоследък. Ето, че и наши дългогодишни съратници, водещи битката във Варна, внесоха сигнал в Софийската Градска Прокуратура, към преписка №10729/2022. Те атакуват ПСР тестовете и изискват да им бъде направена експертиза. 

Едно, че начинът на вземането им нарочно е направен болезнен и да наранява лигавицата, която е единствената бариера, между носната кухина и мозъка. 

Второ, чрез този тест се краде и ДНК профил на човека. Спомняте ли си, че френският президент Макрон, при посещението си при руския президент Путин, в Москва, отказа да даде ПСР тест и двамата седяха в двата отдалечени края на седем-метрова маса, за да си говорят? Мислите, че и двамата не знаят, за какво става въпрос ли?

"Според френската преса причината е в това, че президентът не искал негово ДНК да попада в руски ръце."

Същото направи германския канцлер Шолц при посещението си в Москва. "Той категорично отказа да даде руски тест на руски лекари – вместо това четвъртият тест ще бъде направен от германски лекари само под наблюдението на руснаци."

Ето искането на нашите варненски съратници, със заличени лични данни. И долу е разписката от пощенския клон в който сигналът е подаден. За да не каже, някой че се е загубил по пощата.

А иначе подателите са смели борци и водят битката вече втора година, заедно с нас.

По темата досега сме публикували оригиналните документи  в следните статии:








НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves