Важни писания

петък, 19 август 2022 г.

В подкрепа на Бибо Янков

Започваме с един призив на Панайот Панайотов от Шумен. Той приканва всички смели българи и независими организации защитаващи свободата, при възможност да дойдат за подкрепа на 5 септември 2022 г., от 9.00 часа, в Шумен пред Районния съд, където предстои поредното дело срещу Бибо Янков, водачът на групата, която смело и демонстративно нахлу без маски и зелени сертификати в 8 магазина на 30 октомври 2021 г. Това стана точно десет дена, след като служебното правителство на генерал Стефан Янев, назначено противоконституционно от президента, въведе насила незаконните и дискриминационни зелени сертификати

Това предизвика спонтанни бунтове и въстания в много градове на страната. Докато София пламтеше и гореше на 30 октомври 2021 г., в същия ден и Бибо Янков организира голяма група протестиращи, които поведоха битката в град Шумен. Да си припомним акцията им с видеото долу.

След протестите им, полицията и прокуратурата в Шумен започнаха досъдебно производство против трима от изявените организатори на борбата - Билал Янков (Бибо), Панайот Панайотов и Теодора Миленова. На Бибо  Янков му образуваха наказателно дело. Много българи го подкрепиха ентусиазирано и бяха на протести пред съдебната палата в Шумен, по време на някои от заседанията на съда, за да покажат съпричасност. На 5 септември е поредното му дело и е време отново да покажем солидарност.
На другия от водачите - Панайот Панайотов, прокуратурата не успя да му образува наказателно дело и прекрати преписката, с предложение МВР да му наложи административно наказание - глоба. 
И ОД на МВР - Шумен, в лицето на директора му - старши комисар Георги Гендов, "великодушно" му предлага "споразумение" с което да го глоби "само 1680 лева, вместо 2400", защото влизал в 8 магазина по време на акцията, и според полицаите трябва да бъде глобен с по 300 лева за всеки магазин!!! Той разбира се отказва и отхвърля полицейския рекет. В момента обжалва по административен ред и е готов да отиде и на съд за да постави наглеците на местата им. Да оставим настрана, че човекът е болен и  има решение на ТЕЛК за 71% инвалидност, както и това, че от 4 месеца няма доходи, защото не може да работи, а не получава в момента и инвалидната си пенсия. Прословутата българска бюрокрация в действие! Но той се бори смело и отстоява правата си, своите собствени и нашите, като народ.
Впрочем полицията в Шумен е известна като една от най-корумпираните в страната, неслучайно през миналата 2021 г., там само за три месеца смениха трима директори на ОД на МВР. Вместо да защитават Конституцията и законите и правата и свободите на гражданите, в което всеки бъдещ полицай се заклева при постъпването си в редовете на полицията, шуменските полицаи позорят честта на пагона. А как работи ОД на МВР в Шумен, можете да добиете представа от тази статия.
За разлика например от ГДБОП, която сигнализира Софийска Районна Прокуратура за нелегитимността на служебното правителство на генерал Стефан Янев, по наш сигнал
Или на Пловдивската Дирекция на полицията, която започна проверка, която после  прерастна в прокурорска преписка №11041/2022 г. на прокурора Божидар Елкин от Районна Прокуратура Пловдив, и която после я прехвърли по компетентност на Софийска Градска Прокуратура. И в момента СГП продължава проверката на двама бивши министри на здравеопазването - професор Костадин Ангелов и д-р Стойчо Кацаров, както и главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев, както и някои членове на НОЩ защото са  извършили престъпления по смисъла на чл. 220, ал.1, чл.108а, във връзка с чл.143 ал.1 и чл. 136 ал.1 от Наказателния Кодекс, както и по чл. 26 ал. 1, чл.29 ал. 2 и чл. 35 ал. 1 от Конституцията на Република България. 
Но шуменската полиция и прокуратура се опитват да тероризират едни смели хора, само защото се борят за правата си и свободата си!
Да напомним, че всички ограничения, силово налагани от министерството на здравеопазването и управляващите като цяло вече две години, са противоконституционни и противозаконни.
И е време да покажем на всички виновници за ПЛАНдемията и техните слуги в България, че ние като народ, повече няма да търпим посегателства над свободата ни!

Затова, призоваваме всички свободолюбиви българи, които имат възможност да бъдат пред Районен съд в Шумен на 5 септември 2022 г. от 9:00 часа, за покажем на враговете, че сме народ и имаме солидарност с борците си за свобода, където и да се намират в България!

В някои градове вече хората се организират да пътуват за подкрепа. Панайот дава телефона си - 0887 921 287. Идващите от други градове, може да го потърсят, за да ги упъти, да ги посрещне на място пред Районния съд и изобщо за да окаже съдействие на пристигащите.

пътуващите от град Русе
"В подкрепа на Бибо Янков!
На 5 септември в 9 часа - пред съда в град Шумен, където ще се гледа делото срещу него. Има и други потърпевши - Теодора Миленова, Панайот Панайотов от протеста им срещу маските в магазините.
Ще присъстват и много граждански организации от цяла България .
Нека обединени, заедно, да отстояваме гражданските си права !!!
Тръгване от Русе в 7:30 часа, на 5 септември - понеделник.
На разположение е 8 - местен бус. Солидарно споделяме разходите за гориво.
Телефон за контакти: 0878842472 - Искрен Иванов"

По темата досега за битките в страната срещу ПЛАНдемията, сме публикували оригинални документи  и в следните статии:









НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves