Важни писания

вторник, 23 август 2022 г.

Доктор Цветелина Ценова

Българио, помни героите си! 👊

👩‍⚕️Тя се опълчи срещу ВАКСИНАЦИОННИЯ ТЕРОРИЗЪМ, за което цялата ѝ кариера беше затрита от ген. Мутафчийски. 😠

❗️Сега сещате ли се коя е тя? 

👩‍⚕️Докторката от Военна болница - Пловдив, която не се поколеба да се изправи с името и лицето си на протестите против убиващата ни ваксинация и здравен терор. 

 ❌💉❌

Тя, която имаше процъфтяваща кариера като коремен хирург, но не можеше да гледа пациентите си в очите и да ги лъже. Защото за разлика от някои свои продажни колеги, за нея Хипократовата клетва е морален и професионален обет, даден да се грижиш за хората!

😠 За тази си своя смелост и непреклонност пред лъжата, тя заплати с кариерата си и беше изхвърлена тотално от системата. Още тогава, преди една година, ген. Мутафчийски започна процедура за дисциплинарно уволнение, за това че отказа да се ваксинира, заставайки твърдо зад нас  народа! 😍

😍 Днес д-р Цветелина Ценова води своята поредна битка срещу големите  фармацевтични компании и платените им глашатаи за “модерните” и скъпи лекарства, които ни се пробутват от личните лекари, оплетени в пипалата на кръвожадния фармацевтичен октопод, превзел и Здравната ни каса. 

🆘 Помогнете! Нека да им покажем на тези корумпирани предатели, че тя не е сама! Че българският народ помни своите герои!

Тя има собствен канал, където се опитва да достигне до повече хора и да им помага с алтернативно, полезно и щадящо лечение, което нито ще позволи да станем зависими, нито ще позволи да ни убиват бавно, променяйки генетичния ни код.

https://t.me/drCenova

👉 Споделяйте нейния канал! 

👉 Канете приятели! 

👉 Нека да е полезна на повече хора!

Да докажем, че ние помним своите герои и няма да позволим да ни мачкат! 👊





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves