Важни писания

петък, 26 август 2022 г.

Греховете на партия "Възраждане"

В предходния материал писахме да се гласува само за онези партии, които единствени се обявиха срещу ПЛАНдемията и тоталитарните мерки наложени покрай нея. Въпросът е обаче, че "Възраждане" не трябва увеличават резултата и депутатите си. Те, така или иначе ще станат отново парламентарно представена партия, но към нея отдавна има огромни съмнения и резерви. И така да ги изброим накратко, защото "Възраждане" имат много грехове.

Уж бяха срещу "ваксините", но вижте Димо Дренчев - кандидат за депутат на "Възраждане" и брат на организационния секретар на партията - Николай Дренчев, как изказва мъдрите си мисли за ПЛАНдемията, в официално предизборно студио. Напомням, че официалната политика на партия "Възраждане", уж беше срещу зелените сертификати, насилственото инжектиране, затварянията и т.н. На кое от двете да вярваме? 

А ето го и самото видео на Костадин Костадинов по тези въпроси. Вижте го как защитава със зъби и нокти СЗО и говори, че изобщо никакви самолети не пръскат отрови в небесата - кемтрейлс.

Е, дали този човек е антиглобалист и се бори наистина с ПЛАНдемията и новия световен ред?

А иначе излъгаха и за други неща:

1. Излъгаха, че ще се откажат от държавната субсидия, а си я прибираха, макар, че Сметна палата и МФ им казаха, че имат право да я откажат. 

2. Костадин Костадинов си купи огромна скъпа къща с неясно какви пари. Ако кажете, че банките, охотно отпускат такъв огромен кредит, на директор на общински музей с ниска заплата, просто ще е смешно. 

3. Костадин стана директор на музея в Добрич, защото ГЕРБ го сложиха там, макар, че не отговаряше на условията със стажа

4. До момента "Възраждане" не са обяснили топлата си връзка с Милен Врабевски, подставленик на фондация "Клинтън", (на снимката долу), който беше

водил Бойко Борисов в Чикаго да му прави популярност, (вижте снимката долу) всред българските преселници там.

Този същият Врабевски, имащ подозрителен медицински бизнес, използващ българите като опитни свинчета на нови уж лекарства, че и ваксини

5. Само идиот може да не вижда, че "Възраждане" в парламента играеше съгласувано с ГЕРБ и ДПС. 

6. Костадинов повтори точно поведението на президента Радев, който отричаше отравянето с кемтрейлс, макар, че обеща, ако бъде избран да назначи проверка. 

Избраха го два пъти, проверка няма. Костадинов, даже и проверка не обеща, каза, че няма кемтрейлс. 

7. "Възраждане" НЕ си мръднаха пръста да подкрепят подписката на БАДЖ за напускане на СЗО. Даже Костадинов каза, че СЗО "няма особено влияние у нас". Опровергаха го даже от сайта "Български времена". И то не един път, а два пъти.

8. За безумния путинизъм на "Възраждане", историкът Костадинов носи пряка вина. Той ли не знае, че в историята Русия подло и вероломно обяви три войни на България в 968, 1916 и 1944 г. С първата и третата война, руснаците унищожиха първото и третото български царства и избиха хиляди българи. Унищожиха елита на държавата. В 1916 г. пак ни нападнаха в Северна Добруджа за да попречат на националното ни обединение, но генералите Колев и Тошев размазаха войските на нашествениците и изхвърлиха пияните казаци зад Дунава. Но пък руският флот бомбардира Варна през 1915 г., с дългобойните си оръдия. Варненецът - историк Костадинов, защо ли пропуска тези факти? За съветската 45 годишна окупация след 1944, даже няма и смисъл да говорим, но пък историкът Костадинов оглушително мълчи и по тази тема. 

9. За газовото изнудване на България от страна на "Газпром", цели 30 години и безумно високите цени, на доставяния ни руски газ и петрол, за това, че руския "Лукойл" никога не плаща данъци, винаги повишава монополно цените, съсипва конкуренцията, защото държи 80% от акцизните складове за петрол в България,  Костадинов мълчи. Даже и ВМРО поиска държавата да поеме контрола върху "Лукойл", за да прекрати руската спекула и монопол. Винаги България е плащала по-скъп газ от Германия и изобщо от всички европейски страни. Винаги руснаците са ни извивали ръцете при преговорите. През 2009 г. ни спряха газа. Сега отново го спряха нарушавайки договора. България с право отказа да плаща в рубли, защото руснаците не дадоха гаранции, че дори и при постъпило плащане те ще доставят газ. Тъй като ние плащаме в долари, те постъпват в руската сметка и следва да си ги превалутират в рубли. По какъв курс и в какъв срок руската страна ще го направи и дали изобщо ще го направи, никой не гарантира. А същевременно казват, че считат плащането за постъпило, чак като получат рублите. Което не зависи от България, а от тях. Можеха да си правят каквото искат, например да си получават валутата и да не доставят газ. И Костадинов води изключително гадна кампания с лъжата, че България, а не Русия е виновна  за спрените руски доставки.

10. Костадинов никога не е казал и дума в защита на българското малцинство в Сърбия  - в Западните покрайнини. Защото Сърбия е верен съюзник на Русия и той не бива да говори срещу него. Така му е наредено от Москва явно.

11. Най-безумната идея на "Възраждане" граничеща с национално предателство е искането им да напуснем НАТО и ЕС и да ликвидираме американските военни бази на наша територия. При разбитата ни армия, слаба икономика и оредяващо население, страната лишена от тези два защитни стожера, ще стане лесна плячка на 84 милионната неоосманистка Турция на Ердоган. Да си припомним окупацията на Северен Кипър през 1974г., от турската армия и турското съдействие на Азербайджан във войната през 2021 г., срещу Армения, която загуби своя Нагорни Карабах. Да си припомним турската окупация на Северна Сирия и турската намеса в Либия. Неслучайно Гърция, която също е член на НАТО се въоръжава толкова силно в последните години. "Още през 2021 година Гърция увеличи петкратно разходите си за отбрана - от 500 милиона евро на 2,5 милиарда евро, дадени за ново въоръжение. С това тя се изкачи до първото място сред страните от НАТО по разходи за отбрана спрямо БВП - с 3,82%, изпреварвайки дори САЩ, които дават за отбрана 3,52% от БВП.... На въпроса защо страната му харчи толкова много за отбрана, гръцкият премиер Мицотакис казва: "Защото имаме за съседка Турция, а не Дания." 

"В същото време Атина се представя като лоялен съюзник: миналата година Мицотакис сключи историческо споразумение с френския президент Макрон, което предвижда двете страни да си оказват взаимна помощ, ако някоя от тях бъде нападната от трета страна, включително от членка на НАТО. А през май 2022 гръцкият парламент ратифицира новото споразумение за военно сътрудничество със САЩ, позволяващо на американците да разширят сериозно военното си присъствие в Гърция."...."Гърция има третата най-голяма (като численост) армия в ЕС - със 143 300 активни военнослужещи, по данни на Международния институт за стратегически изследвания." Неслучайно Гърция даде военна база на американците и в момента даже я разширява в беломорския град Дедеагач/Александруполис, точно до турската граница.

Тъкмо в това идиотско искане на "Възраждане" за напускане на НАТО и премахване на американските военни бази от страната е разковничето. "Възраждане" ще се окажат не толкова слуги на Путин и руски агенти, колкото турски агенти и слуги на Ердоган, работещи против страната си.

Още по темата от Телеграм каналите: "На вниманието на всички, които ще гласуват за Костадин Костадинов и партия "Възраждане" в предстоящите избори, защото го мислят за антиглобалист, борещ се срещу зелените сертификати, насилствените инжекции, маските, ПЛАНдемията, СЗО и т.н. Прочетете, мислете и решете:

"Просто Костадин Костадинов"

"Греховете на партия "Възраждане"

"Възраждане НЕ подкрепиха подписката на БАДЖ за напускане на СЗО"

Кандидатът за народен представител от "Възраждане" Димо Дренчев  - брат на организационния секретар на партията, бивш народен представител и дясна ръка на Костадинов - Николай Дренчев, официално се обявява в предизборно студио ЗА "ваксините" -  видео."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves