Важни писания

неделя, 14 август 2022 г.

Лавината тръгна и зарина прокуратурата

Това за което призовавахме и на което силно се надявахме, се случи. Гражданските организации и отделни бойци, воюващи за свободата, откликнаха и започнаха да подават сигнали в прокуратурата с допълнителни доказателства и документи, уличаващи управляващите от последните две години в престъпления срещу нацията и човечеството. Става дума за извършените безобразия по повод измислената и налагана от СЗО - ПЛАНдемия - най-крупният и опасен световен заговор от последните два века. 

Поредната организация, която се включи в битката е БРЦК - Български Родителски Централен Комитет. Неведнъж сме отразявали през изминалите две години техните акции - срещу Закона за социалните услуги, погазил грубо правата на децата, родителите и семейството, срещу джендърските извращения в учебните програми налагани в образователната система, както и срещу зелените сертификати, маските и насилственото инжектиране.

Те продължават борбата и са както винаги на мястото си. Ето какво заявяват сега  в сигнала си до прокуратурата:

"Опасяваме се, че са налице данни за извършени и други престъпления по Наказателния кодекс в допълнение към съставите на НК, описани в постановлението на Районна прокуратура гр. Пловдив. Моля за Вашата компетентна проверка относно действията на Министъра на образованието и науката, колективно с Министъра на Здравеопазването, Главния държавен здравен инспектор и други отговорни служебни лица за описания период във връзка с представените данни в съвкупност."

Ето искането, което са подали и те в Софийска Градска Прокуратура в допълнение на преписка № 10729 / 2022 образувана на основата на разследването на повдивския прокурор Божидар Елкин.

 
Която преписка, да напомним в момента се движи и е възложена за проверка на Главна Дирекция на Националната Полиция. БРКЦ са приложили като доказателство и статистика доказваща, че децата изобщо не боледуват от измисления "вирус ковид 19".
Както виждате лавината наистина тръгна и ще помете психопатите, заедно с бленувания им техен "нов световен ред". А ние продължаваме да създаваме нашия собствен нов свят, в който няма да има място за такива като тях, а ние нормалните хора ще градим щастливия си живот.
Радио и Телевизия "Истина и Свобода" ще публикува всички подадени до прокуратурата сигнали по повод ПЛАНдемията, чийто податели дадат съгласие за това. Ще им дадем трибуна и в радиото и телевизионни предавания. Свържете се с нас тук. 

По темата досега сме публикували оригиналните документи  в следните статии:








НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves