Важни писания

вторник, 9 август 2022 г.

Как да спечелим битката с психопатите?

1. Сега е моментът, да се вкарат допълнително документи по прокурорската преписка, примерно за вредата от инжекциите. Хората само ги размятат по мрежите, с което нищо не правят, а се иска да напишат пет реда текст в едно придружително писмо и да входират документите в прокуратурата към тази преписка. Така ще се зарине прокуратурата  с доказателства и първо, няма да смеят да покрият или прекратят преписката,  и второ,  ще усещат непрекъснато натиск от народа.

https://rtv-is.blogspot.com/2022/08/blog-post.html?m=1 

2. Разгласата на прокурорската преписка. Народът в  99.999% не я знае и не е чул за нея. Сега е време да се спрат всякакви други писания по мрежите и да се разпространява и говори само за нея. Това ще вдъхне увереност на хората, че има светлина в тунела.

https://rtv-is.blogspot.com/2022/07/blog-post_14.html?m=1

3. Агитация за съпротива срещу маските. Много е важно да провалим заповедта за маските с гражданска съпротива в цялата страна. С тази идиотска стъпка, да наложат маски в юлските жеги, психопатите откровено се гаврят с нас и проверяват дали ще получат съпротива, за да наложат и останалите мерки. Не се ли противопоставим сега, те печелят. 

https://rtv-is.blogspot.com/2022/08/blog-post_7.html?m=1

4. Удар по всички партии в изборната кампания по повод ПЛАНдемията. Атака по тях, какво отношение ще вземат по тези въпроси. Така, те ще се почувстват в небрано лозе и може да се получи интересна картинка на изборите. Имаме нужда от поредица от слаби правителства, крепящи се на косъм и страхуващи се от народния гняв, който пък ние непрекъснато ще разпалваме. Така правихме миналата година и 6 партии се обявиха срещу ПЛАНдемията. Тази година трябва да са повечето от тези, които ще влязат в новото Народно Събрание. Ако допуснем там партии, поддържащи заговора ПЛАНдемия, сами ще сме си виновни.

Ако не се съсредоточим по тези въпроси, в оставащите по-малко от два месеца до изборите на 2 октомври, ще се озовем пред поредно затягане на ПЛАНдемичната диктатура - терор с маски, зелени сертификати и отровни инжекции.

Не успеем ли да накараме масата от хора да започнат да го правят, особено около 15 септември, когато пак ще тероризират децата в училищата с маски, изолатори и тестове, не успеем ли да накараме малкия и средния бизнес да се противопостави на идващите отново затваряния и други простотии, не успеем ли да извадим цялата нация на съпротива и гражданско неподчинение на мерките, налагани силово от психопатите, България ще загине. Сега е време за битка.😎

В момента на фронта се водят тежки сражения. Първото и най-важно е битката в прокуратурата. Ето основното за нея. Пламен Пасков направи предаване по случая.



Развитието по темата вижте в следните статии:




Това може да е главната и основна битка, но има и някои други важни такива по фронтовете, водени от  защитниците на свободата и бъдещето на България.

Не забравяйте, че беше внесена и подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.

В момента и една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.

Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.

И един софиянец е подал искане в Софийска Градска Прокуратура за подвеждане под отговорност за престъплението ПЛАНдемия на психопатите Стойчо Кацаров, проф. Костадин Ангелов, Кирил Ананиев, Ангел Кунчев, генерал Венцеслав Мутафчийски и цялата пасмина от НОЩ.

Включете се в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието изродите, вече две години провеждащи геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!

Радио и Телевизия "Истина и Свобода" ще публикува всички подадени до прокуратурата сигнали по повод ПЛАНдемията, чийто податели дадат съгласие за това. Ще им дадем трибуна и в радиото и телевизионни предавания. Свържете се с нас тук. 

По темата досега сме публикували оригиналните документи  в следните статии:








НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves