Важни писания

понеделник, 9 май 2022 г.

Има надежда за България

Днес е един тъжен ден за България и българската независимост. В електронните мрежи на националните организации вървеше следното съобщение:
"Никога повече 9 май! Денят на Трагедията, който зароби целия свят, включително и България. Комунизмът и демокрацията разделиха света на сфери на влияние и започнаха да унищожават всичко национално! 
На 9 май нека си спомним за всички онези герои, които проляха кръвта си в борбата срещу болшевизма! Всички онези герои, от всички европейски държави, които бяха обединени в един юмрук срещу болшевишката зараза! 
Те не са забравени! Поклон! Никога повече 9 май! Долу болшевизма! Да живее Свободата!"
Обаче ние националистите бяхме на работа и комунягите-путинофили превзеха центъра на София с предателските си и обидни за националното достойнство шествия, във възхвала на вражеска държава, окупирала България  през 1944 година за цели 45 години. Не можахме да притиснем предателите, както трябваше. Но все пак има и надежда за България. Когато отворих YouTube Studio в 20.00 часа на 9 май 2022 г., за да проверя как вървят гледанията на видеата в канала ми, в първия момент не повярвах на очите си! Един незначителен аматьорски видеоклип, дори без звук, беше за днес на първо място с 3291 гледания и вече 12 коментара, а беше публикуван 7 часа по-рано същия ден?!! Ето го.
Явно много българи очакваха българската държава да изгони наглата посланик Митрофанова, която ни нарича "подлоги", заплашва ни с ракети и обижда министър-председателя и министрите ни с определението "обикновени чиновници". И тъй като не се случва до момента, се възхищават на полския народ, който показва забележително достойнство и национална гордост. Не че правителството ни е много читаво, но националното ни достойнство е унижено от една алкохоличка, позволяваща си да се държи като генерал-губернатор  на руска Задунайская губерния в страната ни. А правителството ни е виновно, че досега не я изгони.
Всъщност видеото ми го прати един съратник - iK, администратор в Телеграм канала ни "Истина и Свобода", с който редовно се майтапим, че провеждаме "специална информационна операция за депутинизация, десъветизация и декомунизация", на многострадалното ни Отечество. На майтап го качих в YouTube, и бях изумен от хилядите гледания. Това показва, че народът ни е готов за такива действия, както в Полша. А иначе по повод днешния "парад на победата" в Москва, бях пуснал поредица видеоклипове, които нямаха същия успех.
Например тези подигравателни клипчета за мародерите, ограбили домовете на украинците, на окупираните територии, и участващи в парада с натоварени на танковете си откраднати перални, климатици, килими, тоалетни чинии и друга покъщина.
Или този с маршируващите на Червения площад Zомбита, под огромния плакат с надпис РоZZия.
Или този за "миротвореца" патриарх Кирил Руски, говорещ абсолютни олигофренщини по повод войната: 
"Ние изобщо не искаме да воюваме. Русия никога и никого не е нападала. Това е удивително, когато велика и могъща страна, никога и никого не е нападала."
Патриарх Кирил Всероссийский 
(или полковник Гундяев от КГБ)
Да напомня само, че Русия нападна подло и в гръб България три пъти през вековете - в 968, 1916 и 1944 г. като двете й нападения унищожиха Първото и Третото Български Царства. В по-ново време СССР нападна вероломно малката и беззащитна Финландия през 1939 - 1940 г., нахлу в Полша заедно със съюзника си Хитлеристка Германия през 1939 г., като заедно ликвидираха полската държава и си разделиха наполовина земите й, после окупира Литва, Латвия и Естония в 1940 г.  В 1944 - 45 година СССР окупира и пороби за 45 години България, Румъния, Унгария, Чехословакия, Полша, Източна Германия и Монголия, а в 1979 г., окупира и Афганистан. В по-ново време путинистка Русия нахлуваше в Абхазия, Дагестан, Чечня, Грузия, Украйна, окупира и досега Транснистрия в Молдова, воюва в Сирия, намеси се в Централно Африканската Република и Либия и т.н.
Мечтата на путинофилите
А иначе днес темата е малоумщината на българските путинофили и антибългарските им прояви днес в София и някои големи градове. Да, за "похода на безсмъртния полк" става въпрос.
И това започна месеци назад. Първо легендираната като гербаджийка комунистка, дъщеря на родители и двамата "Активни Борци Срещу Фашизма и Капитализма" от Самоковските села - учителка по руски език - Йорданка Фандъкова, назначена от Бойко Борисов, като несменяема кметица на София, се опита да забрани "Луков марш". Ако не знаете, този велик български генерал, като военен министър на Царство България, през тридесетте години на миналия век възстановява могъществото на българската армия. Военният парад проведен от него през 1937 г. продължава цели 8 часа, докато преминат всички военни части и бойна техника! Имало е какво да покаже на света царската армия! За тази негова патриотична дейност - български комуняги терористи, вербувани като съветски шпиони и агенти, го застрелват през 1943 г. Съветския съюз имаше интерес българската армия да е слаба, за да може да ни окупира, както и стана след година.
На Фандъкова не й се получи забраната, националистите си проведохме "Луков марш". Полицията даже не посмя да се намеси, въпреки разпорежданията от кметицата.
По-интересното се случи след това. Разбира се посолството на държавата Израел и американското, както винаги направиха протест срещу марша, герберастките майкопродавци също излязоха с осъждаща декларация
Соросоидни грантаджии отцеругатели се опитаха да направят контрашествие, което се провали. Така се видяха кои са истинските българи и кои слуги на враговете на България. 
И разбира се в редиците на антибългарите се появи Мария Захарова да се противопостави на "Луков марш" от името на путинска Русия, че как иначе. За любимия на много малоумници Путин повече тук. 
На това му се казва намеса във вътрешните работи на суверенна страна. Не е работа нито на САЩ, нито на Израел, нито на Русия, да ни определят какво да правим. Както и ние не им се бъркаме във вътрешната политика. Но тъй като непрекъснато имаме продажни слугински правителства, които се чудят на кого да се кланят, така се получава. Скоро ще поправим това.
Да продължим със събитията от последните дни. От 3 до 9 май София беше арена на сблъсъци и стълкновения между руските платени рубладжийски агенти, повели няколкостотин путинофили - олигофрени на "поход за мир и неутралитет". 
Първият им такъв беше на 6 април, когато домъкнаха и цигани да веят български знамена, защото те "българите" бяха заети да размахват руски.
След това имаше шествия и контрашествия и на 3-ти и на 4-ти и на 5-ти и на 6-ти и така до 9 май. Точно на 5 май стана боят в подлеза на Софийския Университет.
Битият комунист - путинофил и жена му си бяха виновни. Те нападнаха две жени от патриотичния протест, които носеха украински знамена, като се опитаха да им ги отнемат. Едната от тях успя да си запази знамето, но съпругата на комуниста я ухапа жестоко по пръста, та й се наложи да посети Пирогов, за да я превързват. (После комунистическите другарки се сърдят, като с право ги наричаме кучки.) 
Другата женица обаче, нямаше такъв късмет, ошамариха я жестоко, и й отнеха знамето. Тръгнаха да го хвърлят в кофа за боклук, но други протестиращи и охраната на протеста ги сгащиха комунягите в подлеза и както видяхте на видеото по-горе, путинофилите си го получиха. Както бях писал тук, комунягите, както винаги са крадци и терористи. Комунистът освен да граби, да съсипва, да унищожава и да убива, нищо друго не може да направи. За него е умствено непостижимо нормалното и цивилизовано действие - например да си купи украинско знаме и демонстративно да го хвърли в кофата или да го изгори, както правят нормалните хора, искащи да изразят някакво отношение. Но да го направи честно и почтено, със свои пари, и по нормалния начин, комунистът-путинофил не може. Той може само да бие жени, да тероризира, да краде, унищожава и да насилва, това му е нивото, това му са способностите, за това живее. Той не може да оправи собствния си живот и затова иска да съсипва живота на другите. Е, получиха си го и двамата виновници.
Няколко дена подред имаше сблъсъци покрай срамния "паметник" на националния позор - този на окупационната съветска армия в центъра на София, изтипосан в Княжеската градина. И разбира се, го охраняваха многобройни полицейски патрули, които напълно незаконно пречеха на патриотичните шествия и демонстрации, дори да стигнат до него, въпреки че си имаха законно разрешение. Българската полиция редовно се държи като путинска полиция. Да си спомним как арестуваха непълнолетни деца, защото изрисуваха срамния монумент на окупаторите и ги държаха цяла нощ в полицията, без да предупредят родителите им, които се побъркаха от притеснение.
Сега пък полицаите допуснаха паравоенни путинофилски организации нагло да "охраняват" паметника, което е просто престъпление. За това ще потърсим отговорност от ръководството на МВР. Да не говорим, че тоя с маската трябваше веднага да бъде глобен с 500 лева, че носи закриващо лицето облекло. 
За този руски агент тепърва ще си говорим
А с това оперативно интересно лице специално ще се занимаем, като ще се надяваме ДАНС поне един път да си свърши работата.
Защото нещо Бойко Рашковата полиция мина на левия тротоар напоследък. Или ще трябва си сменят поведението или ще трябва да им сменим министъра. А днес, разбира се, беше върхът на наглостта комунисто-путиноидна.
Така наречения "Безсмъртен полк" от Zомбита с руски и съветски знамена, с портрети на Ленин и Сталин и на комунистическите терористи - шпиони и агенти от 40-те години на миналия век, нагло направиха провокация в центъра на столицата.


Фандъкова им даде разрешение за проявата, въпреки, че общинския съветник от ВМРО  - адвокат Михаил Петров и групата на общинските съветници на "Демократична България" в Столичния Общински Съвет поискаха да бъде забранена, както впрочем такива путинофилски прояви са забранени в цяла Европа. Кметицата - комунистка от ГЕРБ, разбира се не го направи, но пък забрани "Луков марш", както видяхме по-горе. Явно е на какви интереси служи. Затова активисти на ВМРО излязоха с плакат в защита на братята ни в Македония, предавани от настоящето правителство на про100то Киро,  пред окупационния паметник, в опит да спрат путинофилските орки.
Отново се стигна до сблъсъци и сбивания пред монумента. Вижте на видеото на "БГ он ЕЪР" тук.
Полицията отново защитаваше съветските агенти и шпиони, а не българските патриоти. За щастие модерната техника помогна на правото дело: "По информация на полицията, през нощта паметникът е бил полят със синьо-жълта боя от дрон, като извършителите се издирват. По-късно през деня демонстранти успяха да боядисат златните букви на паметника с червена боя. Веднага след като шествието "Безсмъртен полк" пристигна пред Паметника на Съветската армия в София, напрежението ескалира. Група млади мъже, които попречиха на участниците в шествието да стигнат до монумента, бяха избутани от полицията." 
Забележете, че "българската" полиция вместо да арестува провокаторите - путиноидните подлоги, работещи срещу Родината си, в услуга на чужда вражеска държава, издирва ония, които само боядисаха монумента, който впрочем заслужава да бъде показно взривен.
По едно време се домъкна и пияницата - посланик Митрофанова, която удивително, този път беше трезва и държа реч, пред събралите се олигофрени. За съжаление никой не я поля с червена боя, както в Полша, нямаше го и дрона да я боядиса. Следващия път. няма да й се размине.
Вечерта обаче от 18.30 часа братята украинци ни измиха лицето. Проведе се вече голям протест от президентството на президента Радев, през сградата на МВР (Министерството на Вербуваните от Русия) до сградата на посолството на Русия, в който много украински бежанци се включиха.
Приливът на нова млада и свежа кръв в тялото на старата българска нация, действа съживително. Така че има надежда за България. Макар, че от друга страна е и обидно, бежанците от Украйна, да ни вършат на нас българите работата, като ни спасяват от руско поредно четвърто нахлуване.
Един път като се бият геройски по фронтовете на нещастната си страна срещу нашествениците, а ние даже не искаме да им дадем оръжие, и втори път, като излизат на протестни шествия заедно с нас, макар и да са бежанци в чужда страна. А отсреща си имаме немалко число предатели с промити мозъци, прехласнати по злобното кремълско джудже. 
Напоследък често си задавам въпроса, при толкова български путиноидни олигофрени, които искат Русия да смаже Украйна и после да дойде руската армия, да "ни освобождва за четвърти път" и нас, какво ли им става в болните мозъци? Харесва ли им живота в "Русский мир" и какво точно им харесва? Та дайте да видим какво предлага съвременна путинска Русия по която си припада с умиление "българската" (казано с извинение), путинофилска паплач. Да не би путинска Русия да е образец за благоденствие, свобода и щастие на руския народ, та толкова неистово я защитават и искат да влезем пак в състава й, като 16-та съветска република? Та тук накрая едно разяснение. Премиерът не е прав, като нарече Русия - "бензиностанция с ракети". Той всъщност цитира неправилно Джон Маккейн, който каза: "бензиностанция, правеща се на държава". Много отдавна през 80-те години на миналия век в Африка имаше една държавица - Горна Волта, която беше толкова бедна и изостанала, че беше нарицателна за антидържава. Та тогава наричаха СССР - "Горна Волта с ракети". Дойде ми на ума това определение, докато гледах военния "парад" - пародия в някакво руско градче, където наперени "парадиращи", гордо маршируваха, като газеха в калта на улица без всякаква настилка. Вижте видеото.
Да, нямат асфалт на улицата, ако това изобщо може да се нарече улица, ама се мислят за велика държава и празнуват "победа". Но тия газеха само кал, а ветераните в Архангелск се оплакваха, че трябва да газят в лайна, заради повредена канализационна тръба, направила улицата им непроходима.
И както казва авторката на видеото, "това е позор" и обвинява кметството за липсата на ремонт, но накрая нарича ветераните - музиканти: "молодци". 
Велика държава няма що. И все пак тия в Архангелск са късметлии. Вижте това видео от Мурманск, където в кооперация - комуналка, строена през 1952 г., няма течаща вода и имат външна тоалетна, в чиято яма пропада и загива млад мъж, прекалил с пиенето. 
Ами ето я настоящата путинска Русия, какво представлява, официална информация от руски държавни телевизионни канали. И това го дават по официалната руска държавна телевизия. Представете си какво не дават.
Иначе и обитателите на копторите - комуналки са за Путин, вижте снимката горе. Високомерие и шовинизъм имат в прекомерен излишък, но нямат нормални домове, улици и хляб. А  после ни казват, че с "умовете си не можем да опознаем руската душа". Ами наистина не можем, поне аз, макар че говоря руски и съм бил в Москва, а и отлично познавам историята им.

"Каквото писах, писах"

А всички български путинофили, русофили, "неутралитетници" и прочие лъжебългари са просто родоотстъпници, майкопродавци, отцеругатели, национални предатели и държавни изменници, дори и ако путинофилията им се дължи на обикновено малоумие. Глупостта не е извинение за антибългарска дейност. Всички те ще отговарят за престъпленията си пред съда на историята.
 

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Радио и Телевизионна Станция "Истина и Свобода" е създадена и изразява идеите и вижданията на "Български саракт" - организация защищаваща миналото, действаща в настоящето и работеща за бъдещето на България.

За нас Родината, Отечеството и Татковината България е най-висша ценност и работим единствено и само за нея.

Всички материали - написани, заснети, създадени, излъчени и публикувани в ефира, мрежата и каналите на Радио Телевизионна Станция "Истина и Свобода" изразяват българските национални интереси и отразяват събитията единствено от българска гледна точка.

Нашият девиз е: "Род - Народ - Родина - Отечество и Татковина!" 


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves