Важни писания

петък, 13 май 2022 г.

Оскверниха паметника на освободителя Хитлер в Москва

Паметникът на освободителя от болшевизма
Адолф Хитлер в Москва
 
Представете си, че наближава 22 юни 2022 г. В Москва се готвят да отбележат 81 годишнината от идването на германските освободители на 22 юни 1941 г. Обаче руското общество е разделено. След германската победа над съветските войски, на 9 септември 1944 г., страната е провъзгласена за Руска Народна Република и 45 години е била в Германската военно - политическа и икономическа общност наречена "Хилядолетен Райх", но това вече е в историята. Той се разпада в 1989 г., когато рухва германският Трети Райх и Русия формално е обявена за Руска Федерация с демократично управление. Проведена е частична денацификация и демократизация, но сменящите се управници са неизменно свързани с бившите структури на управлявалата 45 години Руска Национал Социалистическа Работническа Партия, Гестапо, СС и Абвера, поклонници са на нова Германия и често получават указания от германското посолство в Москва. Макар и проформа свободна и независима страна - член на НАТО и ЕС, съответно от от 2004 и 2007 г. година в Русия продължават да са много силни прогерманските настроения. От друга страна има и силна носталгия по управлението на Сталин отпреди германското освобождение. Неговите привърженици наричат стария период на германизъм - "окупация" и обиждат поклонниците на Хитлер, като "хитлероиди" или "хитлерофили". Те започват опити за оскверняване на паметника на освободителя Хитлер в Москва. Така руски носталгици комунисти - реваншисти се готвят да отидат на протест и да боядисат паметника му в червен цвят, като символ на някога могъщата държава СССР, създадена и управлявана от Сталин, която страна е била разрушена от германските освободители след 4 годишна окупация с цел  декомунизация и деболшевизация в периода 1944 - 1951 г. Те казват, че бившата Volksrepublik Russland (Фолкс Републик Русланд в превод на български - Народна Република Русия) създадена след четиригодишната германска националсоциалистическа окупация е била всъщност немска васална държава, като протекторат на германския Трети Райх от 1944, чак до 1989 г., когато вследствие икономическите санкции на съюзените САЩ, Китай и Великобритания и предизвиканата от това стопанска криза, разруха и глад, Третия Райх се разпада и сателитните му държави в Източна Европа,  включително Volksrepublik Russland получават независимост. Демонстрантите излизат със съветските символи и червени знамена и тръгват на поход като "безсмъртния полк", загинал в неравната борба с нацистките "нашественици и окупатори" в периода 1941-1944 г.
Съветски носталгици с червени знамена и фланелки с надпис СССР, държавата, която според тях Хитлер унищожи. А според управляващите продажници, той е бил нашественик и окупатор и сега новите "демократични" правителства методично и неотклонно провеждат демократизация, изграждат пазарна икономика и са член на свободната общност на страните в НАТО и ЕС.
Някои демонстранти са нарисували сами портрет на любимия и непрежалим вожд Сталин, осъден като болшевишки военнопрестъпник, в създаден от германците Народен руски съд, получил смъртна присъда като болшевик и разстрелян на 1 февруари 1945 г. Заедно с него са разстреляни, осъдените за престъпления срещу човечеството като болшевики, членовете на Политбюро и ЦК на КПСС, министрите от пет поредни съветски правителства управлявали от 1939 до 1944 г. целия състав на Върховния съвет на СССР, висшето военно командване, ръководствата на НКВД и КГБ, видни ръководители на профсъюзите, на ВЛКСМ (Всесъюзний Ленински Комунистический Союз Молодежи), областни партийни секретари и кметове, университетски преподаватели, генерални директори на съветски производствени обединения, видни интелектуалци, общо 3000 души.
Освободителят Хитлер, приветстван от огромно,
възторжено множество по време на парада на победата
проведен на 9 май 1945 г. на площад "Хилядолетен Райх" в Москва
(бившия "Червен площад")
Отделно в месеците от окончателното превземане на Русия от доблестната германска армия, считано от влизането в Москва на 9 септември 1944 г . до декември същата година, безследно изчезват около 30 000 кметове, милиционери, партийни и комсомолски секретари и политкомисари, както и други хора, обвинени за болшевики и избити без съд и присъда. Повечето от тях са обявени за безследно изчезнали.  След това около 200 000 руснаци са вкарани  в 56 затвора и 12 концлагера като болшевики, заради престъпленията им срещу руския народ. На 9 май 1945 г. в Москва е проведен парад на победата, в чест на победилия в страната национал-социализъм.
Проведена е пълна деболшевизация, десъветизация и десталинизация на страната. Конфискувани са всички имоти на болшевиките и техните сътрудници, прочистена е културата от болшевишки идеологии и е създадена нова образователна система. В Москва е създадена Национал Социалистическа Руска Работническа Партия НСРРП, която поема пълния контрол над страната и започва да изгражда новия строй наричан "германски ред" (Deutsche Ordnung). Той се въвежда, чрез национализация на собствеността и превръщането й в общонародна, земеделска реформа чрез обобществяване на земята и културна революция. Новото правителство подписва мирен договор с освободителите германци и включва новосъздадената Народна Република Русия във военния и икономически пакт "Хилядолетен Райх". Официалното подписване на договора е във Варшава заедно с другите освободени от победоносния германски Вермахт страни - Полша, Чехословакия, Унгария, Румъния, България - преобразувани вече в националсоциалистически Народни републики.
Демонстрантите от "безсмъртния полк" имат издадено официално разрешение за провеждане на шествието, включително да боядисат паметника с червена боя и да опаковат страничните монументални групи статуи, разположени по-ниско от двете страни на паметника, с червени съветски знамена. Кметицата  на Москва избрана демократично като представител на  партията Горожани для Европейской Развитие России - ГЕРР -  Фандыковая е издала разрешението, въпреки натискът на някои представители в Градската Дума, то да бъде забранено. 
За да бъде добре с всички обаче, същевременно тя е издала и разрешение за охрана на паметника на незабравимия освободител Адолф Гитлерович и на неонацистка паравоенна група - Съюз на Германофилите в Русия, начело с фюрера Максим Сьоренсен, който се хвали, че като син на есесовец и майка рускиня е плод на германо-руската дружба и че е служил във Луфтвафе. Но обича родината си Русия.
За организацията му Съюз на Германофилите в Русия, злите езици говорят, че тайно е финансирана от германското посолство в Москва, а някои дори казват, че те са явни агенти на Абвера. Като доказателство за това привеждат  необяснимо арогантното поведение на немската посланичка  Елинор Майтрофайньойвлих, която непрекъснато обижда управляващите в Москва, като ги нарича "натовски подлоги", заплашва ги с ракети със среден обсег, които от остров Пенемюнде спокойно могат да долетят до Москва и нарича премиера на Русия Кирил Петрович, "обикновен чиновник". А в същото време тя непрекъснато дава официални аудиенции на СГР и други прогермански организации в Русия. 
Когато от "безсмъртния полк" обаче стигат до  паметника, се оказва, че неонацистите поклонници вече са го обградили плътно с около 100 души и го пазят заедно с милицията. Безсмъртниците са около 400, а си имат и официално разрешение, но милиционерите не го признават, започват кратки схватки между двете групички с намесата и на милицията и джендър-мерията. 
Един от "безсмъртниците" успява да покрие с червеното знаме  една от статуите, но джендър-меристите го свалят незабавно, подпомогнати от активисти на германофилите. 
Водачът на шествието на безсмъртниците остро протестира пред началника на охраняващите милиционери, че съучастват на неонацистите да пазят скверния паметник на окупатора. Ядосан от думите му, Максим Сьоренсен го изблъсква от тротоара на уличното платно, едва ли не под колелата на минаващите коли. Милиционерите се втурват да го спасяват и го прибират.

Ето и кратко видео по въпроса горе. Схватките продължават повече от от два часа, но милиционерите успяват да изблъскат съветските носталгици. Около паметника на освободителя Адолф, остават верните му поклонници, които заедно с милиционерите подсилват охраната. Постепенно прииждат още неонациналсоциалисти и изпълват площада пред паметника. 

Вече при подсигурен периметър, пристига германската посланичка Елинор Майтрофайньойвлих и държи прочувствено слово за германо-руската дружба от "векове за векове". Накратко тя казва, че някои злонамерени антигермански сили от НАТО, в което за съжаление е влезла и Русия през 2004 г., заедно с другите източно - европейски бивши братски страни се опитват да помрачат и попречат на изконната германо-руска дружба и братство. Тя напомня освободителната мисия на Германия спрямо Русия през вековете: "През 1917 г. след тригодишна война успяхме да освободим руския народ от царското иго и да подпомогнем създаването на нова Съветска Русия. Германия даде няколко вагона със злато  и много оръжие на руския пролетариат, борещ се със самодържавието и дори прекара със специален военен влак в запечатан вагон вождът на революциията Ленин от Швейцария през цялата територия на приятелска Германия и по море чак до Финландия, откъдето той се върна да вдъхнови борците за свобода и да донесе победата срещу царизма и монархията.

Но по-важно беше второто ви освобождение, което вече национал-социалистическа Германия под  мъдрото предводителство на нашия обичан и велик фюрер Адолф Хитлер донесе за втори път на братския руски народ. Ние не можехме да търпим извращенията на терористичната болшевишка диктатура на Сталин, който угнетяваше руския народ. Който създаде концлагерите ГУЛАГ, в които вкара и изби милиони хора - елитът на руското общество и народ, който отне земите на селяните и ги вкара в концлагерите наричани колхози и совхози. Болшевиките отнеха предприятията, магазините и изобщо цялата собственост на хората и ги превърнаха отново в крепостни селяни и роби. Съветския съюз се превърна в един огромен затвор. Затова, когато нашият Вермахт на 22 юни 1941 г. навлезе в руската територия, нашите войници бяха посрещнати като освободители. Много части на съветската армия се присъединяваха с бойните си знамена и под звуците на духовата музика към освободителната германска армия. 

Руснаци постъпват в редовете на 
освободителната германска армия

След победата на 9 септември 1944 г., когато нелегалната руска национал-социалистическа партия успя с въоръжено въстание да завземе властта в Москва и да свали омразното болшевишка правителство на предателя Сталин, ние признахме новото руско народно правтелство и подписахме с него мирен договор. После заедно бяхме в съюза на "хилядолетния Райх" цели 45 години от 1945 до 1989 г. когато предателят Гор Байджов, като англо-американски агент и работещ в услуга на враговете от НАТО, разтури германския Трети Райх и разпусна военно-икономически съюз на братските източноевропейски страни "Хилядолетен Рай". Както казва нашият любим президент Валдемар Пютлер "Разпадането на Третия Райх беше най-голямата трагедия на ХХ век". После за съжаление нашите братски народи бяха разделени от интригите на ангосаксонските натовски империалисти и вашето продажно правителство ви вкара в НАТО и ЕС, за да ви противопостави на Нова Германия. Но ние знаем, че вие не подкрепяте продажното американско правителство на канадеца Кирил Петрович и руския народ е духом с нас, братския германски народ. Ние никога няма да забравим светлото минало на национал-социализма, който заедно изграждахме и сме убедени, че вашата страна след проведени нови парламентарни избори, твърдо ще даде своя глас за излизане от омразния НАТО и ЕС и връщане в изконния братски съюз на новия "Германски свят" (Deutsche Welt), заедно с Казахстан, Таджикистан и Беларус. Поздравявам патриотите, които защитиха този нерушим паметник на любимия фюрер освободител на Русия -  Адолф Хитлер, който е символ на непреходната германо-руска дружба от векове за векове! Слава на Германия, Слава на Русия!"

Последните думи на посланичката потънаха всред бурни аплодисменти и френетични викове "Слава на Германия" и "Слава на Русия". Съветските носталгици от безсмъртния полк избутани надалеч от милицията се опитаха да освиркват и започнаха възгласи "Окупатори", "Ууу", "Позор", "Убийци", "Ще отмъстим на нацистките нашественици и окупатори". В това време се появи отнякъде модерен дрон и изсипа червена боя върху главата на паметника на Хитлер. Множеството беше втрещено. Милицията се втурна да издирва виновниците, но безуспешно.

В това време в Държавната Дума се водеха люти спорове между необолшевишките депутати, които искаха паметникът на освободителя Хитлер да бъде демонтиран, като окупационен. Опонираха им депутатите от прогерманската партия "Возрождение", които макар и само 13 души, се бореха като лъвове за запазване на паметника на освободителя и наричаха опонентите си "болшевики" и "мерзавци". Останалото мнозинство от другите партии заемаха неопределена позиция. Хем бяха за защита на цивилизационния си избор, Русия да е част от НАТО и ЕС, хем се страхуваха от германските нови хиперзвукови ракети "Екскалибур" на остров Пенемюнде. А и помнеха какво се случи на Лондон с ракетите "Фау" през Втората Световна Война".

Докато в ГосДумата депутатите спореха, край  паметника на освободителя Хитлер напрежението ескалира.

Двете агитки се спречкаха, като взаимно се наричаха "червени боклуци" и "нацисти". Полицията едвам успя да раздалечи двете групи за да не се стигне до по-сериозни последствия. 
Топло посрещане на немската
посланичка и в Питер
В това време германската посланичка Елинор Майтрофайньойвлих вече беше пристигнала в Санкт Петербург за да поднесе цветя пред паметника на германския войник - освободител, наричан галено от петербургчани "Алоис".

Репортаж от мястото на събитието на Радио и Телевизия "Истина и Свобода" тук.


"О НЕРАЗУМНИ И ЮРОДЕ!  ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН?"


Затова на всички путинофили, русофили, "неутралитетници" и други такива, трябва ясно да им заявим, че са просто родоотстъпници, майкопродавци, отцеругатели, безродници, национални предатели и държавни изменници, дори и ако путинофилията им се дължи на обикновено малоумие. Глупостта не е извинение за антибългарска дейност. Всички те ще отговарят за престъпленията си пред съда на историята, а скоро и пред обикновения съд. 

Още по темата:




БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Радио и Телевизионна Станция "Истина и Свобода" е създадена и изразява идеите и вижданията на "Български саракт" - организация защищаваща миналото, действаща в настоящето и работеща за бъдещето на България.

За нас Родината, Отечеството и Татковината България е най-висша ценност и работим единствено и само за нея.

Всички материали - написани, заснети, създадени, излъчени и публикувани в ефира, мрежата и каналите на Радио Телевизионна Станция "Истина и Свобода" изразяват българските национални интереси и отразяват събитията единствено от българска гледна точка.

Нашият девиз е: "Род - Народ - Родина - Отечество и Татковина!" 


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че както им е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше  открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата." 
Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves