Важни писания

петък, 13 май 2022 г.

Милосърдие по руски

 Пореден записан разговор между руски войник и жена му по телефона. 


"Ще се върна вкъщи, ще се върна у дома жив и здрав. И това е всичко, аз сина ... ще възпитам, Настя, аз сина ще възпитам... Както трябва... Настя... когато имаше цивилни... аз цивилните в окопа ги хвърлях... всички в главата ги стрелях, убивах ги... те плачеха, умоляваха ме, все едно аз ги застрелвах... Настя ти не ме гледай, че съм такъв добричък......тези хохли (обидно название за украинец) ги слагах на колене, те ме умоляваха, те казваха "Раша форевър", аз всички ги заставях да казват "Раша форевър", те пред мен на колене стояха, ей така тези хохли, а аз ги заставях Настя, затова не бива да ми говориш..."
Ето го и този хубавец на снимките, украинската служба за сигурност (СБУ), го е разкрила кой е.
Дмитрий Геннадьевич Иванов, роден на 10.02.1995 г. Живеее в село Купсола, република Марий Эл, възпитаник на Казанското танково училище. Женен от 2020 г., за Анастасия Короткова. В социалните мрежи се представя като Дмитри Туманов.

Как ли ще възпитава сина си и как ли ще се отнася с жена си?

Ако изобщо се върне жив де, което е доста съмнително.... Този не е единствения. Има още много такива случаи.

Рускиня в телефонен разговор с мъжа си, който е на фронта, му казва: "Аз направо ненавиждам тези украинци. Бих им инжектирала наркотици, да им гледам в очите и да им казвам: издъхнете, мъчете се. Бих им отрязала ушите и пръстите. И децата им бих разстреляла".
Милосърдие по руски? И тази жена е съпруга и майка? И е човек? И мъжът й на фронта, сигурно окрилен от подкрепата и разбирането й, го прави с още по-голяма увереност, в окупирана Украйна? Някой ще каже, изроди има във всеки народ, това е изолиран случай. Платените рубладжии ще го обявят за "украинска пропаганда и фалшификат". Но това е просто един от стотиците подобни разговори на окупаторите, с роднините им в Русия, прехванати и записани от СБУ. 

Още два показателни примера. Вижте какво пише този морален и физически изрод, в социалните мрежи. На снимката 10 годишното украинче Савелий стои на гроба на баща си загинал при отбраната на Ирпен.
Савелий на гроба на баща си
Коментарът на руския изрод Алексей Виталиевич Золотов, по повод момченцето гласи: "Това копеле ще порасне и ще отмъщава. Защо ги оставяте живи? Малко ли ви бяха децата на тези нехора в Одеса? Те трябва да бъдат унищожени! Всички! "Блажен който вземе младенците твои и ги разбие в камъка..." 
А ето и "кротките, Боголюбиви, човеколюбиви и милосърдни", руски православни архиереи, какво пишат и разпространяват официално.
Обръщение на Брянската митрополия: 
"Ти руски войн - твой дълг е защита на Отечеството от украинските националисти. Твоята задача е да изтриеш украинската нация от лицето на земята." 

Този сатанински пасквил е подписан от йерей Михаил Агешин, от името на Брянската епархия - Отдела по взаимодействието с въоръжените сили и правоохранителните органи. За такива изроди - слуги на сатаната и на Путин просто няма нужда от коментар.

Но ето и главата на тази престъпна сатанинска организация, наричана Руска Православна Църква, патриарх Кирил, какви ги говори:

"Ние изобщо не искаме да воюваме. Русия никога и никого не е нападала. Това е удивително, когато велика и могъща страна, никога и никого не е нападала. " 
  • Да напомня само, че Русия нападна подло и в гръб България, три пъти през вековете - в 968, 1916 и 1944 г., като двете й нападения унищожиха Първото и Третото Български Царства. 
  • В по-ново време СССР нападна вероломно малката и беззащитна Финландия през 1939 - 1940 г., нахлу в Полша заедно със съюзника си Хитлеристка Германия през 1939 г., като заедно ликвидираха полската държава и си разделиха наполовина земите й, после окупира Литва, Латвия и Естония в 1940 г.  
  • В 1944 - 45 година СССР окупира и пороби за 45 години България, Румъния, Унгария, Чехословакия, Полша, Източна Германия и Монголия, а в 1979 г., окупира и Афганистан. 
  • В по-ново време путинистка Русия нахлуваше в Абхазия, Дагестан, Чечня, Грузия, Украйна, държи окупирана и досега областта Транснистрия в Молдова, воюва в Сирия, намеси се в Централно Африканската Република и Либия и т.н.
На тази карта са дадени нападенията и окупациите на съвременна Русия в съседните страни и жертвите причинени от това. Толкова за патриаршеското сквернословие: 

"Ние изобщо не искаме да воюваме. Русия никога и никого не е нападала. Това е удивително, когато велика и могъща страна, никога и никого не е нападала."


Понякога се чудя, кои са по-големите изроди, горецитираните руски войници, съпругите им или "православните" руски архиереи, откаченото кремълско ботоксово джудже - президент, който започна тази вакханалия или българските путиноиди славословещи "великия Путин" и работещи активно за поредна руска окупация на Родината си....




Затова на всички путинофили, русофили, "неутралитетници" и други такива, трябва ясно да им заявим, че са просто родоотстъпници, майкопродавци, отцеругатели, безродници, национални предатели и държавни изменници, дори и ако путинофилията им се дължи на обикновено малоумие. Глупостта не е извинение за антибългарска дейност. Всички те ще отговарят за престъпленията си пред съда на историята, а скоро и пред обикновения съд. 

Още по темата:




БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Радио и Телевизионна Станция "Истина и Свобода" е създадена и изразява идеите и вижданията на "Български саракт" - организация защищаваща миналото, действаща в настоящето и работеща за бъдещето на България.

За нас Родината, Отечеството и Татковината България е най-висша ценност и работим единствено и само за нея.

Всички материали - написани, заснети, създадени, излъчени и публикувани в ефира, мрежата и каналите на Радио Телевизионна Станция "Истина и Свобода" изразяват българските национални интереси и отразяват събитията единствено от българска гледна точка.

Нашият девиз е: "Род - Народ - Родина - Отечество и Татковина!" 


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че както им е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше  открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата." 
Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!




 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves