Важни писания

вторник, 19 октомври 2021 г.

Обявихме въстанието!



О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

Към Българския народ

От

НСС „Свети Георги Победоносец“, Национално Движение „Крумови Закони“, ПП Българско Национално Обединение, Сдружение за защита правата на гражданите и държавата, Сдружение с Нестопанска Цел „За Земята на България“, 


Ние, като част от народа и суверен на Република България, обявяваме, че служебното правителство, управляващо в момента, е противоконституционно на основание чл. 109 във връзка с чл. 76 ал. 2 от КРБ, тъй като  то не е положило клетва пред Народното Събрание, следователно всички издадени от него и подчинените му администрации актове, са нищожни. Това е валидно на същото основание и за предходни правителства и парламенти. Настоящото правителство продължава войната за изтреблението на българския народ, започната от нелегитимното правителство на Бойко Борисов, в изпълнение на плановете на външни и вътрешни вражески сили. 

Държавата ни, по Конституция, следва да се управлява според Върховния Закон и законите на страната, а понастоящем я управляват чрез външни инструкции и заповеди. 

Във връзка с това призоваваме българския народ на съпротива и гражданско неподчинение на всякакви заповеди и нареждания, издадени от нелегитимния орган - Министерски Съвет. Всички глоби, санкции, актове и други разпореждания, въвеждащи диктатура, терор, дискриминация, сегрегация и насилие чрез маски, тестове и принудително инжектиране на отрови с графенов оксид, с които ни избиват с крайна цел – медицински геноцид над българския народ, са престъпление спрямо нацията и бъдещето на България! Това е престъпление и срещу човечеството. Призоваваме всички военни, полицаи, държавни и общински служители, служители от здравните и учебни заведения, да НЕ изпълняват каквито и да било разпореждания на нелегитимното правителство и подчинените му звена - в противен случай са негови съучастници. Напомняме им, че са полагали клетви като военни, полицаи, държавни служители, медици да защитават Конституцията и законите на Република България, и че отговарят за действията си. 

С настоящото обявяваме началото на гражданско неподчинение и всенароден поход за свобода и връщане на заграбената от нелегитимното правителство власт, принадлежаща на българския народ. 

Суверенът отменя всички противоконституционни мерки!

В качеството си на граждани на Република България и част от суверена на тази държава, в името на народа, осъждаме лицата, започнали и продължаващи този медицински геноцид. 

Време е за ЕДИНЕНИЕ за свобода и живот!

Долу Новия Световен Ред и неговите господари и слуги! 

Да живее България! 

Свобода или Смърт! 


Изтегли като doc файл.  Или изтегли като звуков мр3 файл. Или като PDF.

Копирайте или изтеглете това обръщение и го разпространете по електронна поща, чатове, социални мрежи, отпечатайте и залепете навсякъде в градовете си и раздавайте на хората.

Входирайте това Обръщение в Областните управи, Общините, РЗИ, местните полицейски упавление, училищата и здравните заведения. С придружително писмо от такъв тип:

До ...............................

От ................................

.......................................

Уважаеми Господа, 

изпращаме ви официално предупреждение, че служебното правителство е противоконституционно назначено, в нарушение на чл. 109 във връзка с чл. 76 ал 2 от Конституцията. Следователно е нелегитимно и всичките му актове са нищожни. Институции, които изпълняват разпорежданията му, са съучастници в престъплението геноцид срещу българския народ, извършвано от Министерски съвет от 19.10.2021 г. насам. 

Отхвърляме всичките му действия и актове срещу правата и свободите на българския народ като нищожни.

Приложение: Обръщение към българския народ

Дата................

Град .................

С уважение ......................


Копирайте горното придружително писмо или го изтеглете оттук, попълнете си данните и го входирайте в деловодството на Кмета, Общинския съвет, Областния управител, местната РЗИ, всички училища и здравни заведения, заедно с Обръщението. 

Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец го изпрати до всички ОД на МВР, държавните агенции, Военните Окръжия, Военните училища, Военното Разузнаване, Командването на специалните сили и Военноморското командване, Академията на МВР,  ГДПОБ и продължаваме да го разпращаме на държавните институции с цифров електронен подпис  по държавната "Система за сигурно електронно връчване".

Обявете гражданско неподчинение, свалете и изгорете робските маски, изхвърлете ПСР и другите тестове, строшете отровните инжекции с графенов оксид. Нахлуйте в магазините, администрациите, заведенията без маски, тестове и отровни инжекции с графенов оксид и докажете, че сте българи, като прогоните убийците, слуги на външни и вътрешни врагове, идващи да ви тероризират или глобяват, откъдето и да са! Време е за въстание братя българи! Да спасим България, да спасим света!

Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" още на 14.10.2021 г. предупреди служебния премиер генерал Стефан Янев да спре ПЛАНдемията, като отмени всички противоконституционни заповеди на министъра на здравепогазването Стойчо Кацаров. Дадохме му ултиматум и срок от 5 дни да изпълни исканията ни. 
За съжаление, той погази военната си клетва да служи на България и българския народ и да защитава Конституцията и спазва законите на страната. 
Поддаде се на външния натиск на световното плутократично задкулисие и въведе дискриминационните и тиранични "зелени сертификати", като начало на новата тоталитарна диктатура, целяща да унищожи българския народ и човечеството като цяло. Затова на 19.10.2021 г обявихме в Обръщение към българския народ, че започваме борба срещу нелегитимното правителство заради предателството му и политиката му на геноцид спрямо българската нация. На следващия ден започнаха протести в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Сливен, Пловдив, Плевен, Монтана, Благоевград, които скоро прерастнаха във въстание. Но борбата се води не само по площадите и улиците на българските градове, а също и в залите на съдебната система. Затова нанесохме решителен удар в сърцето на врага - обявихме конституционната нелегитимност на управлението и започнахме дело във Върховния Административен Съд. 

Време е да свалим нелегитимното правителство и президента, който го е назначил в нарушение на Конституцията,  присвоявайки си народния суверенитет, заради убийствената им политика на геноцид спрямо българския народ. Те извършиха държавна измяна и национално предателство, като се поставиха в услуга на вражески външни и вътрешни сили и ще понесат отговорност за това предателство!

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 




1 коментар:

  1. Най-важното нещо, което трябва да разберат хората е: няма страшен корона вирус мутант, който убива хора. Убийците са тези, които налагат този страх и убиват хора в ковид отделенията за да го докажат. Има корона вирус химера, направен в лаборатория. Той е вложен във "ваксините". На Събитие 201, проведено през октомври 2019г, Бил Гейтс е организирал компютърна симулация на сценария, по който да се развива пландемиятя. Дори съпротивата на хората е предвидена и как да я смачкат. Там са присъствали, освен давоската шайка психопати, и държавни глави. Те са подкупени с много пари или заплашени. В началото е била идеята да пуснат вируса химера сред населението, но са сметнали, че може да излезе от контрол, дори направин от тях, все пак е вирус и може да се върне при тях. Затова са решили да пуснат идеята за особено опасен вирус мутант и да уплашат световното население. Тогава хората ще искат спасение и ето ви ваксини. Тези ваксини са произведени още при първия и втория опит със птичия и свинския грип. Тогава хората не се вързаха, затова сега ни атакуваха с чували и хладилници. Хора, не се страхувайте, човешкият организъм е защитен от Създателя от животински вируси, каквито са коронавирусите. Никой не е изолирал нов коронавирус, няма златен стандарт, ПСР тестът НЕ Е ТЕСТ ЗА ДОКАЗВАНЕ НА ИНФЕКЦИЯ.

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves