Важни писания

четвъртък, 7 октомври 2021 г.

Лъжата коронавирус и измислената ПЛАНдемия

Знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма. 
Във видеото отдолу ще видите експериментите на немския доктор Щефан Ланг, които разобличиха вирусологията.

Тук публикуваме сбирка от 913 страници  документи от над 120 изследователски лаборатории, университети, медицински институти, отделни изследователи, лекари, учени и други от цял свят, доказващи, че НИКОГА и НИКЪДЕ и от НИКОГО в света НЕ е бил изолиран вирус на Sars Cov2. Такъв вирусен изолат просто няма! С тези документи можете да опровергаете всеки заблуден глупак или платен злоумишленик, твърдящ обратното. Като няма изолиран такъв вирус, какво откриват тестовете и какво правят "ваксините" - по-точно казано - отровните инжекции? И е крайно време всички спорове по темата да приключат веднъж завинаги.
Документите са разпределени са в 8 pdf файла:

И като няма вируси, на вас ви пробутват смъртоносната отрова графенов оксид скрита в маските, ПСР-тестовете и инжекциите!
А графеновият оксид убива бавно и мъчително, но необратимо! Не бъди глупак не се самоубивай с отровна инжекция, маска или ПСР тест!




И ето едно видео на Рикардо Делгадо за същността на графеновия оксид. Не си мислете, че това е фантастика, той обобщава дългите и обстойни проучвания на стотици изследователи - професионалисти, останали честни и почтени, които разкриха в специализирани лаборатории съставките на отровните инжекции, които видягхте по-горе. Можете да прочетете всичко това в сайта на "Куинта Колумна". Ето го и видеото:



"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves