Важни писания

петък, 6 май 2022 г.

Честит ни празник на храбростта!

Днес е Гергьовден, празникът на семейството, храбростта и армията ни

Денят в който трябва да си спомним за славните победи на българската армия в хилядолетната ни история. Победи, донесли вечна слава на българските войници и командири, създали, разширили, укрепили и запазили през вековете любимото ни Отечество.

Денят в който трябва да разпалим отново храбростта си, смелостта си и непоколебимостта си в отстояването на Род, Народ и Родина!

Денят в който освещаваме бойните си знамена, които никога българската армия не е оставяла на враговете си, дори и при поражение, а с тях е побеждавала хиляди пъти много по-силни и многобройни врагове. Да си припомним славните ни времена с един български военен марш.


Честит Празник Българи!



БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА! ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves