Важни писания

петък, 6 май 2022 г.

Войната в Украйна - резултатите според анкетата

Преди дни пуснах анкета за войната в Украйна, на която бавно се събират отговори. Въпросът е "Как ще завърши войната в Украйна", а отговорите са цели 13 възможни. За разлика от други анкети, тук няма краен срок. Или по-точно, тя ще завърши, когато свърши и войната, целта е да се проследи промяната на общественото мнение по време на цялата криза. Ето ги първите междинни резултати до датата 6 май 2022 г.

Както виждате отговорите са разпределени абсолютно поравно между Русия и Украйна. Мисля, че резултатите в крайна сметка ще зависят от развитието на военните действия. За сравнение, ето едни междинни резултати от анкета в най-голямата група на българи в мрежата Reddit - България.
И още една анкета в същата група, два дена по-късно, в която пък са изравнени резултатите.
Разбира се такива анкети не са особено представителни, но дават някаква насока за мнението и нагласите на хората в съответната електронна общност. За разлика от социалните мрежи и различните информационни сайтове или медии, които правят такива допитвания и където резултатите са предсказуеми, поради естеството на идеологическите и политически предпочитания на четящите и следящите ги, анкетата в този блог е по-неутрална, защото читателите са с всякакви разбирания. Те са между 100 и 150 дневно от 32 страни в света. 
Можете да гласувате тук.


БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА! ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves