Важни писания

сряда, 25 май 2022 г.

Цензурата в социалните мрежи

Това изобщо не е новина, знаем си го от 2020 година насам, видяхме го ясно в момента в който ни организираха ПЛАНдемията.

Първо ни триеха от фейсбук и Ютюб, после от Туитър и Тик-Ток. Сега сме се закрепили само в Телеграм, но кой знае докога.

Тук давам три поредни видеа, заради които ме блокираха в Тик-Ток и чакам да видя какво ще се случи с тях в Инстаграм и Ютюб, където страннно, още не са ги изтрили. Но явно алгоритъмът ги скрива, имаха само 332 гледания. Докато в Тик-Ток, събраха по 15 400 за 24 часа, преди да ги изтрият и да ме блокират. Давам ги поред в Rumble, където са спасени. Засега този канал е свободен, да видим докога.

Първо видео с Киро Скалата, адвокат Нина Ламбова и Иван Герасимов, призоваващи за участие в подписката за напускане на СЗО.

Второто видео, просто повтаря баналната истина, че няма никакъв вирус, а само една голяма лъжа, наречена ПЛАНдемия. Сигурно го сметнаха за опасно, защото испански съдия потвърждава липсата на вирус. Впрочем и други съдилища в Перу, САЩ, Австрия и Германия имат подобни решения.

Третото е срещу маските в училищата, нещо което беше, и което предстои отново наесен. 

Срещу което ще се борим, въоръжени с храброст, твърдост, смелост и вяра в неизбежната крайна победа!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves