Важни писания

сряда, 25 май 2022 г.

Училище любимо, защо си нелюбимо?

Това филмче има трудна история. Софтуерът 7 пъти отказа да завърши обработката. Накрая направи едно сакато копие, в което отряза края. Все пак опитах да го кача в Тик-Ток, макар и осакатено. Оказа се, че там съм блокиран за седмица заради "многобройни нарушения на правилата" на платформата. Всъщност "нарушението" беше, че бях пуснал видео на  Киро Скалата, с призив за участие в подписката за напускане на СЗО. За около 30 часа събра 15 400 гледания 504 харесвания, 360 споделяния.... Затова го изтриха, знаете, че в социалните платформи е забранено да се говори и пише срещу ПЛАНдемията, камо ли да се правят видеа. Странното е обаче, че в YouTube и Instagram същото видео си стои и не го трият, нито ме предупреждават, но пък явно алгоритъмът го ограничава, та има смешна гледаемост - 332 души. Цензурата там е с кадифени ръкавици.
Та така, в Тик-Ток не можах да го кача. Сложих го в YouTube макар и орязано, просто за да видя, за колко време ще го изтрият. Ето го.
Но за всеки случай, го поставям и в Rumble. Така, все някъде истината ще оцелее, ще пробие стената на мълчанието, както водата пробива язовирната стена, първо като малка струйка, после разширява пробива с многобройни потоци, докато накрая отнася стената и с грохот се втурва по пътя на свободата, помитайки всякакви препятствия по пътя си. 
Ето го и тук в тази свободна видеомрежа.

Препоръчвам я, като достоен съперник на всички останали. Има повечето възможности на YouTube, но не те трият, когато пускаш материали срещу глобалистите, ПЛАНдемията и античовешките им планове и действия. Пробвайте я, това е островчето на свободата. Моят канал е тук.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves