Важни писания

събота, 14 май 2022 г.

Ицо Хазарта е много прост

 
Ами права си е Звезделина Каравелова, Ицо Хазарта е "ноооу проЗ", както пеят рапърите. Прост е, защото рекламираше отровните бъркочи за инжектиране, нагло наричани "ваксини". Вижте го сами колко е прост:
"Две седмици след втората доза на Pfizer защитата ми срещу ковид е над 8 пъти по-висока от необходимия минимум. Отне ми един месец ходене по мъките, за да намеря начин да се ваксинирам с рНК ваксина. Сега вече ги има навсякъде и отнема най-много един час чакане, затова препоръчвам на всеки да се ваксинира, съобщава Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта в профила си. По-нататък в изложението си той обяснява, че не е обожател на ваксините. Трябвало да избира между два варианта. Първи, “ваксина, която предпазва от вируса в над 90% от случаите и предизвиква сериозен проблем при един от 300 000 ваксинирани“. И втори вариант – „вирус, който в България убива един на всеки 25 заразени“.
Така, а сега опроверженията на твърденията му. Първо, няма никакъв вирус. На второ място, така наречените "ваксини", а всъщност отровни инжекции убиват. Допълнение за путинофили, и руската "ваксина" "умници" такива, така наречената "Спутник V" и тя убива. Защото е правена с компоненти на "Астра Зенека" и също съдържа графенов оксид. Толкова за любимия ви Путин, който също инжектираше насила руското население. А, и в Русия и досега носят маски.
На трето място Ицо Хазарта е много прост, защото се обяви срещу всички нас, около 70% от българите по официални данни, които бяхме против безумната ПЛАНдемия натрапвана от глобалистите - психопати, против терора на маските, ПСР тестовете, "зелените сергификати", затварянията и прочие тоталитарни идиотщини. 
Когато се включихме в протеста, срещу зелените сертификати  на 12 януари в София, той нарече в залата на Народното събрание организаторите му от партия "Възраждане", "шепа нещастни фашисти". Ето я "шепата нещастни фашисти", от която депутатите за малко щяха да изядат дървото.

Запомнете това видео, колкото и да е размазано и с ниско качество, то направи България световно известна. И между другото, призивът за участие в този протест в блога - "Денят е 12 януари 2022 г." публикуван на 1 януари 2022 събра 3244 четения - ненадминат и досега рекорд за четене на отделна страница за тази година.
Така, че Ицо Тъпото да си мери приказките. Аз лично нямам нищо общо с путинистите от "Възраждане", но тогава бяхме заедно на площада, леви и десни, срещу терора и диктатурата наложени ни от СЗО. Като стана дума  за СЗО, включете се в подписката за напускането й. Следователно, Хазарта косвено обиди и такива като мен. Нямам нищо против, той да си се "ваксинира" като иска, но да не ми казва на мен как да живея. А и даже се радвам, че се е "ваксинирал", (ако не си е купил фалшив сертификат, разбира се,) тъкмо България ще се изчисти от такива като него - прости хора, както Русия се изчисти от Владимир Волфович Жириновски, който си наби цели 8 "ваксини" и си го получи.
Путин на погребението на Жириновски
На четвърто място, Ицо е много прост, защото както сте видели горе във видеото на Звезделина, се е обявил в Народното събрание срещу квотите за българска музика в медиите, нещо което е напълно нормално и го има дори в страни като Франция. Това е защита на българската национална култура и няма нищо лошо в такъв подход.
На пето място е прост, че изобщо се кандидатира за депутат, а е още по-прост, че го направи по покана на про100то Киро от името на партия "Предизвестен Провал". Още при създаването й, ние средно интелигентниите хора знаехме, че тя си е "Продължаваме Подмяната", след като взе властта, много бързо стана "Пълен Провал". Но Ицо Хазарта си е много прост, за да направи такива предварителни анализи. 
"Преди няколко седмици получих едно телефонно обаждане. Беше от Кирил Петков (същият, който няма време да изясни двойното си гражданство – бел. ред.), който ме помоли да се срещнем в изследователския център, където той работи. Срещата ни продължи два часа, в които този човек с най-обикновени думи ми разказа кой е, какво е правил досега и какво възнамерява да направи занапред. Познавам доста български политици и честно казано – бях изненадан. Изненадан както от начина, по който този човек разсъждава, така и от факта, че за първи път виждам подобна личност в българския политически живот“. То цяла България видя за пръв път подобна личност, ама нейсе.
И разбира се, си е най-прост, защото сам си го зачука с текста на собствената си песен, желанията си и предсказанията в която сбъдна, като стана депутат. Ето това "интелектуално постижение" доставящо "естетическа наслада" и "морално удовлетворение", да не говорим за "високия стил" на "изискания език" имам предвид:
 
"Викам, господин продуцент, дай ми пара,
искам турне като на Ку-Ку Бенд.
Дай ми един от ония партийни куфари,
да купа на пет путки мини купъри.
Портмонето ми е да е претъпкано, вместо кухо.
Дошъл съм за нещо сухо. Найш кво, аре само да не ме занимааш.
Дедо Господ май нема да ми прости.
……….
Ше ти еба майката, глупак!
Аз съм кандидат-премиер.
Другия път ше ме изберат
и милиони микроби ше умрат.
………….
В момента и ти си като всички – бит пес.
(в Парламента да лапаш пишки е бизнес)
Нали ги видех – общественици,
некои курви направиха много пари.
…………..
Твоята жена е мойта порно гордост.
(Някой трябва да поеме политическата отговорност!)
Батко, дали да ти не серем на устенцата.
На жена ти правим синки по коленцата.
Тя обаче погледна в твоята чиния,
затова остана само в моята чикия.
(Искам да ида в парламентаа!)

Иди! – никога нема да имаш хемороиди.
Господин депутата гледа девствено,
естествено не шмърка нищо евтино."

Еми, човек дето дрънка такива простотии, колко да е умен? Та накрая, както казва Звезделинчето, да го поздравим с оная песен, дето най му приляга.


Ние сме се изправили в битка със сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим, защото ще надделеем над тях с Божиета всеоръжие. Кои са те? Ето кои:

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше  открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата." 

Иисус Христос
Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."

Апостол Павел


"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5



ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!

ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!

Електронна поща: nsssgpsf@gmail.com



БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Радио и Телевизионна Станция "Истина и Свобода" е създадена и изразява идеите и вижданията на "Български саракт" - организация защищаваща миналото, действаща в настоящето и работеща за бъдещето на България.

За нас Родината, Отечеството и Татковината България е най-висша ценност и работим единствено и само за нея.

Всички материали - написани, заснети, създадени, излъчени и публикувани в ефира, мрежата и каналите на Радио Телевизионна Станция "Истина и Свобода" изразяват българските национални интереси и отразяват събитията единствено от българска гледна точка.

Нашият девиз е: "Род - Народ - Родина - Отечество и Татковина!" 






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves