Важни писания

петък, 26 август 2022 г.

За кого да гласуваме?


Отново има избори за Народно Събрание на 2 октомври 2022 г., - вече четвърти поредни, за по-малко от две години. 
На тях се явяват общо 23 партии и 6 коалиции да се надпреварват за народното доверие. 
На парламентарните и президентски избори миналата година призовахме да гласувате само за онези партии и кандидати за президенти, които бяха против зелените сертификати и безумните ограничения въведени с ПЛАНдемията

Всъщност, сега отново се явяват  няколко партии, обявили се срещу безумието ПЛАНдемия и са регистрирани за участие в изборите, но към тях ще добавим и още една нова, която също се обяви срещу зелените сертификати и принудителните инжектирания и успя да се регистрира за изборите.

Това са следните партии, изброени по реда на регистрацията им в ЦИК:

  • Партия БНО - Българско Национално Обединение - бюлетина номер 3
  • Партия БНС - НД - Български Национален Съюз - Нова Демокрация - бюлетина номер 16
  • Партия ДНК - Движение на Непартийните Кандидати - бюлетина номер 18

Тази година пак  проверяваме, дали и други партии ще се обявяват категорично срещу диктатурата ПЛАНдемия, натрапена ни от две години насам, от външните задкулисни сили на глобалистите и техните български марионетки у нас и ще ги включим в списъка за гласуване.

Този път вече НЕ включваме в препоръките си за гласуване  партиите "Атака" и "Възраждане", които също бяха против ПЛАНдемията. 

"Атака" искрено се бореше срещу зелените сертификати на предните избори, но вече няма никакви шансове в изборите и гласовете подадени за нея са чиста загуба. Тя вече фактически се разпадна. 

Докато "Възраждане", които така или иначе ще влязат в Народното Събрание са по-особен случай. Те се борят против ПЛАНдемията само на думи, но имат прекалено съмнително поведение и напоследък вече не е ясно, за какво и за кого се борят. Излиза, че са поредния изкуствено създаден фалшив проект, за отклоняване на гласове.

И като говорим за партии, единствената регистрирана и утвърдена партия, която изначално се противопостави и последователно и неотклонно се бореше срещу коронабесието и пландемичното безумие от самото начало, беше Български Национален Съюз - Нова Демокрация. Скоро ще пуснем видео от една тяхна акция в магазин "Лидл" още от 2020 г.

А ето и какво защитаваха кандидатите за народни представители на БНО в предните избори. Другите две партии са добре известни.








Пускаме тези видеодоказателства, защото някои хора ни писаха, че не познават партиите, които препоръчваме. Е, сега имате ориентир и поне обща представа за тях и за идеите, които защитават.

Ето и откриването на избирателната кампания на БНС-НД.

Ето и идеите защитавани от ДНК.

 Но все пак ето и сайтовете  на всички партии, за да се ориентирате за програмите им.

Но има и два важни въпроса, по които има бурни спорове в социалните мрежи. 

Първият е много опасен - призивите за НЕГЛАСУВАНЕ, при това с абсурдни аргументи.

Глашатаите на това, изтъкват като "довод", една пълна безмислица. Че колкото по-малко хора гласуват, толкова по-нелегитимно щяло да бъде управлението - Народно Събрание и Министерски Съвет. Другата теза е просто една безобразна лъжа, тиражирана в социалните мрежи - например, че при нисък процент на гласувалите, изборите не били валидни и се проваляли!!! И странното е, че някои хора се връзват на такива безумия?!!

Всъщност, нито в Конституцията, нито в Изборния кодекс, ще намерите подобни неща. Дори и 1 човек само да гласува, изборите са си напълно законни и избраната от него партия ще управлява. И няма никакво значение дали са гласували 80% или 8% или дори 0.8% от всички български избиратели, гласувалите на изборите, колкото и да са малко,  ще определят победителя и той ще си направи правителство с пълни права, което отново ще решава нашите съдби.


Нещо повече, както се вижда на схемата горе, при малък брой гласуващи, контролираните, притискани или купени избиратели, ще предопределят изборните резултати. Местните дерибеи и партиите на статуквото, точно от това имат интерес, зависимите и купени овце, да решат изборите. При масово народно гласуване, процентът на контролирания вот намалява рязко, спрямо общия и няма да окаже влияние в крайния резултат, а купувачите на гласове, само ще си изхарчат парите, без да постигнат целите си.

Още една идиотска теза битува в електронното пространство, че нямало нужда от партии и избори, а трябвало да се премине към народовластие и да се правят референдуми. При което разпространяващите я, призовават отново за негласуванеБез обаче да обяснят как точно ще постигнат народовластиието, като нямат представители в Народното Събрание, за да променят Конституцията или поне закона за допитвне до народа, който в момента е неработещ.

Имайте предвид, че всички тези простотии, се разпространяват от платени тролове на основните партии на статуквото, имащи интерес от ниската избирателна активност, а за съжаление има и малоумници, които им се връзват и ги тиражират. И едните и другите трябва да бъдат безпощадно разобличавани.

Вторият важен въпрос е за късата памет на някои хора. Погледнете само призивите да се гласува пак за ГЕРБ или "Български Възход" на Стефан Янев или "Продължаваме Промяната", ами нали точно техните редовни и служебни правителства въведоха маските, ПСР тестовете, отровните инжекции, зелените сертификати, затварянията и разориха хиляди предприемачи и направиха безработни стотици хиляди хора? И сега, показали се като жалки слуги на глобалистите и тяхната маша СЗО, работили две години за унищожаването на българския народ, искат пак доверието на избирателите? Разбира се не бива да се гласува и за ДПС, "Демократична България", ИТН и БСП, защото и техните народни представители в последното Народно Събрание също подкрепяха налагането на зелените сертификати и насилственото инжектиране с отрови.

Всички тези политици, трябва да влязат в затвора, а не в парламента или правителството, а партиите им, да бъдат забранени със съдебно решение, заради национално предателство, държавна измяна, съучастие в международен заговор за геноцид, престъпление срещу човечеството, тирания, потъпкване на свободата и човешките права и още десетки престъпления по Наказателния Кодекс.

Самите призиви да се гласува за тези престъпници са едновременно неморални и пълна глупост! С една дума, изхвърлете партиите на статуквото на бунището на историята и гласувайте масово, само за гореуказаните партии.

Помислете отсега, защото на 3 октомври, като минат изборите ще е късно. И нашата препоръка е - всенародна агитация за участие в изборите и  масово явяване пред урните!


По темата борба с ПЛАНдемията, досега сме публикували оригиналните документи  в следните статии:








НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди! 


1 коментар:

  1. Здравейте, какво е мнението ви за НАТО, ЕС и Еврото като цяло? Питам с оглед позициите на партиите по тези въпроси?

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves