Важни писания

петък, 7 октомври 2022 г.

Сигнал до полицията, препратен до прокуратурата

Национално Движение Крумови закони" подаде сигнал до полицията с искане за разследване на виновниците за ПЛАНДемичния терор и издевателствата над българския народ и особено срещу децата на България. Конкретно са посочили бившия министър на здравеопазването проф. Асена Сербезова, главния държавен здравен инспектор проф. Ангел Кунчев, бившия министър на образованието и науката акад. Николай Денков, директорът на СРЗИ д-р Данчо Пенчев и магистър-фармацевт Богдан Кирилов - директор на Изпълнителната Агенция по Лекарствата. Полицията е препратила сигнала с приложените доказателствени материали в прокуратурата. 

Надяваме се тези доказателства да бъдат приобщени към разследването по преписка № 10729/2022 на Софийска Градска прокуратура.

Приканваме и други заинтересовани организации, партии и отделни хора пострадали от ПЛАНдемичната диктатура в последните 3 години да подават сигнали в полицията и прокуратурата за всички вреди и щети, причинени им от управляващите в центъра и по места.


В прокурорската преписка със свои сигнали и документи се включиха досега, освен гражданските организации НСС "Свети Георги Победоносец" и НД "Крумови закони", също и БРЦК, както и индивидуални жалбоподатели, от които трима са от София и четирима от Варна. Техните сигнали и доказателства сме разгледали подробно в дадените по-долу  отделни статии:










НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.



Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!


1 коментар:

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves