Важни писания

сряда, 20 октомври 2021 г.

Въстанието в България

31 октомври 2021 г.

София в поредна битка за свобода.



28 октомври 2021 г.

Дойде ред и на Шумен, да се включи във общобългарското въстание.



27 октомври 2021 г.

И Плевен в общобългарското въстание.

26 октомври 2021 г.

Има и достойни лекари - доктор Цветелина Ценова - хирург. Пловдив на битка!

25 октомври 2021 г.

Включва се и град Русе.



Въстанието в София - ден пети.



24 октомври 2021 г.

Въстанието се разраства и вече борбата преминава в по-твърди форми. Младежта на България взема нещата в свои ръце. Стара Загора беше най-силна и борбена!


23 октомври 2021 г.
Вече излязоха и хасковлии и благоевградчани. Добавяме най-новите видеа, защото България вече гори от четирите краища в пламъците на общонародното въстание за свобода! Ето и Хасково.

22 октомври 2021 г.

Въстанието в България продължава, включват се все повече нови градове. Велико Търново - една истина за отровните инжекции.


21 октомври 2021 г.

Втория ден на въстанието в София. Столицата продължава битката за бъдещето на България.


 

20 октомври 2021 г.

След призива ни от 19.10.2021 г. към българския народ с Обръщение от НСС "Свети Георги Победоносец" и други сродни организации, на 20.10.2021 г. България излезе да защити свободата, живота и бъдещето си! В София около 6000 души обсадиха МЗ, МС и Президентството, протестиращи опитаха да бият убиеца на българските деца министъра на образованието и науката професор Денков. Протестите започнаха в 8:30 и приключиха около 21.00 часа.

Полицаите едва го спасиха в подлеза към президентството и арестуваха един протестиращ, който успя да забие един юмрук в лицето на министъра. 


От днес всички министри са с охрана. 

Това са други видеа от София от различно време и място - пред Министерски съвет, пред Министерство на здравеопазването и Президентството.


 




Вечерта протестиращите блокираха кръстовищата на "Орлов мост" и Университета.



Около 700 души във Варна обсадиха РЗИ, стотици излязоха в Бургас, Пловдив, Сливен,  Плевен, Монтана, Благоевград и Велико Търново. Продължаваме да получаваме информация от страната и ще я качваме тук. Най-новото ще се появява най-отгоре.

Долу са кадрите от протеста в Бургас.







Ето и Варна в началото на протеста и пред РЗИ.



Съратници от "Свети Георги Победоносец" затвориха пункт за проверка
на тоталитарните зелени сертификати на 20.10.2021 г.

И накрая  снимки от София, където излязоха 6000 души.





Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" още на 14.10.2021 г. предупреди служебния премиер генерал Стефан Янев да спре ПЛАНдемията, като отмени всички противоконституционни заповеди на министъра на здравепогазването Стойчо Кацаров. Дадохме му ултиматум и срок от 5 дни да изпълни исканията ни. 
За съжаление, той погази военната си клетва да служи на България и българския народ и да защитава Конституцията и спазва законите на страната. 
Поддаде се на външния натиск на световното плутократично задкулисие и въведе дискриминационните и тиранични "зелени сертификати", като начало на новата тоталитарна диктатура, целяща да унищожи българския народ и човечеството като цяло. Затова на 19.10.2021 г обявихме в Обръщение към българския народ, че започваме борба срещу нелегитимното правителство заради предателството му и политиката му на геноцид спрямо българската нация. На следващия ден започнаха протести в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Сливен, Пловдив, Плевен, Монтана, Благоевград, които скоро прерастнаха във въстание. Но борбата се води не само по площадите и улиците на българските градове, а също и в залите на съдебната система. Затова нанесохме решителен удар в сърцето на врага - обявихме конституционната нелегитимност на управлението и започнахме дело във Върховния Административен Съд. 
Време е да свалим нелегитимното правителство и президента, който го е назначил в нарушение на Конституцията,  присвоявайки си народния суверенитет, заради убийствената им политика на геноцид спрямо българския народ. Те извършиха държавна измяна и национално предателство, като се поставиха в услуга на вражески външни и вътрешни сили и ще понесат отговорност за това предателство!

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves