Важни писания

петък, 15 октомври 2021 г.

Атаката започна


Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" заедно с Национално Движение "Крумови закони" и Движение "Защита на гражданите и държавата" предприехме фронтална атака срещу ПЛАНдемията натрапвана и прокарвана от българските правителства от 13 март 2020 г. досега. 
На 14 октомври - датата на която България се включи в Първата Световна Война, ние започнахме освободителна война за спасение на българския народ като входирахме в Министерски съвет (входящ номер 418/21 от 15.10.2021 г.) следното официално искане за прекратяване на "мерките" и отмяна на ПЛАНдемията, натрапвана отвън от вражески антибългарски сили:

 

ДО                                                                                                                                                             

Г-Н СТЕФАН ЯНЕВ                                                                  

МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

КОПИЯ ДО:                                                                                                                                               

ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ОМБУДСМАНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ПРОКУРАТУРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ УЧАСТВАЩИ В ИЗБОРИТЕ

ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ И РЕГИОНАЛНИ МЕДИИ

 

 

ИЗИСКВАНЕ ЗА СПЕШНИ ДЕЙСТВИЯ 

От Национален сбор за съпротива „Свети Георги Победоносец“ 

Национално движение „Крумови закони“ 

                               Движение „Защита на гражданите и държавата“                                                                                                      

 

            ГОСПОДИН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ,

          Във вашето лично и служебно качество, като ръководител на Министерски съвет, ИЗИСКВАМЕ ПО СПЕШНОСТ ДА ИЗВЪРШИТЕ  описаните, по-долу, действия, за които в Приложения Ви предоставяме обоснована информация и документи, официално подписани от подчинени Ваши институции и служители, доказващи пълната несъстоятелност на прилаганите „здравни“ мерки и форми на принуждаване населението за „ваксинация“:

I.   ОТНОСНО ЗАПОВЕДИ, РАЗПОРЕЖДАНИЯ И ДР. ПОДОБНИ:

1.      Незабавно да се отменят всички заповеди на подчинения Ви министър на здравеопазването, свързани с COVID-19, въвеждащи органичения и вменяващи неправомерни задължения за всички граждани на РБ, за фирми, организации, администрации и др. като противозаконни, противоконституционни, противоречащи на международни договори, ратифицирани от България, противоречащи на Резолюция 2016 на ПАСЕ и др., и изцяло попадащи под ударите на духа на Нюрнбергския кодекс, Конвенцията за преследване и наказване на престъплението геноцид, приета от Общото събрание на ООН през 1948 г., всички лекарски нормативи и закони до 2020 г.  

    Незабавно да се отменят всички разпореждания на РЗИ в цялата страна, кореспондиращи с въпросните заповеди на МЗ, като подтискащи и възпиращи бизнеса, ръководителите и шефовете на бизнеси, служителите/работниците в бизнесите, служителите/работниците в предприятия, институциии и др.

              Незабавно да се прекратят действията на СДВР и ОДМВР в страната, произтичащи или налагани в резултат на въпросните заповеди, за преследване на граждани, които не носят маски в метростанциите, учрежденията и т.н., включително и в районните управления. 

 

II.   ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА, ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ЗАПОВЕДИТЕ И РАЗПОРЕЖДАНИЯТА, НАКЪРНЯВАЩИ ЛИЧНАТА СВОБОДА И НЕПРИКОСНОВЕНОСТ НА ГРАЖДАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ТЯХНОТО ЗДРАВЕ И ЖИВОТ,

ДА СЕ ОТМЕНЯТ НЕЗАБАВНО:

1.      Инжектирането и заставянето за инжектиране с експерименталните препарати срещу COVID-19, обявени за ваксини, а всъщност съдържащи вредни съставки – токсични нанометални съдържания, които са магнитотоксични, цитотоксични и генотоксични за хората (и не само), а именно: графенов оксид, алуминий, хром, ванадий, желязо и др.; още: силикон и хидрогел, структури от човешки и маймунски организми /като ГМО човешки ембрионални бъбречни структури, аденовирус от шимпанзе/; Trypanosoma cruzi - причинител на възпалителното инфекциозно заболяване Chagas. Освен тях има още съставки, които производителите не желяат да разкрият, с извинението „конфиденциална информация“, за което се опасяваме, че са увреждащи и вредни за живота.

2.      Задължаването за носене на маски и носенето на маски, като вредни за здравето на децата, младежите и възрастните. Отбелязваме, че самото министерство на здравеопазването няма научни доказателства за това, че маските предпазват от т.н. вирус  SARS-Cov-2, че са полезни за здравето и че са необходими за ползване относно казуса COVID-19  /Решение на МЗ  № РД-01-730/27.08.21 г./. Освен това, в същото Решение на МЗ ясно е указано, че маските са по препоръка на СЗО, а не задължителни, цит.: Защитните маски за лице са препоръчана противоепидемична мярка от СЗО от самото начало на пандемията от SARS-CoV-2“, край на цитата.

3.      Ползването на PCR тестовете, както антигенни и др., представяни като нужни за установяване на covid-19, тъй като,

Първо: Лауреатът на Нобелова награда по химия, изобретателят на PCR теста, Кари Мълис, сам казва в много интервюта: PCR не може да каже (определи) болен ли сте или не. Интерпретацията на резултата можете да направите неправилно. Със  PCR, ако искате, вие може да намерите абсолютно всичко, което искате във всеки човек...“ . А малко преди смъртта си на 07.08.2019 г., заявява в интервю за „Ню Йорк таймс“, че PCR тестът не може да открива коронавируси.    

Второ: Съгласно CDC на САЩ с PCR тестовете не може да се установи конкретния SARS-CoV-2 и затова обявиха преустановяване на ползването му, влизащо в сила след 31.12.21 г., освен това, в самия PCR тест се съдържат графенов оксид, стъклена вата, литий, хидрогел и др., които пряко увреждат лигавиците, последва заразяване и разболяване, което се квалифицира като COVID-19;

Трето: Вече стана очеизваждащо, че с постоянното изискване за тестване, независимо с какъв вид тест, всъщност се преследват финансови облаги за производителите на тестовете и процент за лекарите, изискващи ги от болните, независимо от симптомите, за които те са отишли при лекар - личен или в болница. Последен крещящ пример за това е изискване на лични лекари родителите на деца с хрема да представят антигенен тест /заплатен от родителите/, за да им бъде издадена бележка детето им да не посещава детска градина/училище заради ... хрема, единствено!!!

Четвърто: Благодарение на тези непригодни PCR тестове, насилствено наложени от СЗО, стотици хиляди хора бяха затворени по домовете си, с мантрата на СЗО „тестване, тестване и пак тестване!“ Съсипаха се стотици бизнеси, стотици хора останаха без работа и никакви палиативни мерки, помощи от рода 60/40  или други подобни, не са в състояние да заменят страданията на хората и милиардите приходи от постъпването на данъци за държавата при нормален икономически, стопански и културен живот.

Пето: Въведените мерки доведоха до алкохолизъм, злоупотреба с наркотици, депресия, маниакални състояния, убийства и самоубийства.

4.      Разпореждането на НЗОК и РЗОК всички респираторни заболявания – от хрема до бронхити и пневмонии, да се отчитат като COVID-19, водещо до заплащане на всички тези случаи, наместени в клинични пътеки 39, 48 и 104, на стойност от по 1200 лв.  /видно от писмо на РЗОК – Пловдив, изх 29-02-00-4/27.04.20 г. ;  писмо на НЗОК – № 20-00-150/03.04.20 г. ; Анекси към НРД за МД за 2020 – 2022 г./ По създадения механизъм се източва Здравната каса, правят се излишни огромни бюджетни разходи, лекуват се погрешно пациенти, в резултат на което те умират, но не от COVID-19, а с лъжлива диагноза COVID-19. По този начин , в рамките на година и половина в Българяи има узаконена корупция.

По този повод, обръщаме внимание на следната важна информация към дата 02.03.2020 г. и как тя се променя светкавично само месец след това, с посочените по-горе писма:

https://skener.news/2020/03/02/определиха-клинична-пътека-за-корона/  Клинична пътека за коронавируса вече има, макар заразата още да не е дошла у нас. НЗОК и БЛС са изпратили съвместно указание до РЗОК и лечебните заведения, в което се посочва, че ако се наложи пациенти да бъдат хоспитализирани поради коронавирус, тази дейност ще се отчита по клинична пътека 104„Диагностика и лечение на контагиозни заболявания – остро протичащи, с усложнения“, съобщиха от съсловната организация. Пътеката е с цена 618 лв. (към дата 02.03.20!!!) за пациент за целия болничен престой, като продължителността на лечение е около 14 дни или приблизително 43 лв. на ден. Диагнозата  ще бъде определяна с код J11.1 – „Грип с други респираторни прояви“. – край на цитата. Точно този код и това заболяване са премахнати само след един месец, грипът изчезва, а скоро след това и цената по тази клинична пътека отива нагоре (справки в Приложения).

5.      Онлайн формите на обучение и да се възстанови нормалното присъствено обучение на децата в училищата и на студентите в университетите. Да се прекрати дезинфекцията с доказано токсичните препарати, в резултат на които хиляди деца вече получават алергии, алергични респираторни реакции и заболявания, а на други – съществуващите такива се влошиха.

6.      Стартиралото вече в някои училища безумие - ежеседмични тествания на учениците за  COVID-19.  Децата трябва да отиват на училище, мислейки за преките си образователни задължения, а не да бъдат стресирани с абсолютно ненужните тествания.

7.      Затварянията на бизнеси, обществени сгради и пространства, пазари, увеселителни, спортни, културни, общински и други мероприятия, включително и въвежданите ограничения до 30% присъственост.

8.      Задълженията за наличие на ваксинация на целия персонал и на посетителите на ресторанти, клубове и др. под. с консумация, като условие за ползването на 100% капацитет на заведенията. Всякакви дискриминационни мерки, делящи хората на ваксинирани и неваксинирани, са в разрез с Резолюция 2016/27.01.2021 г. на ПАСЕ.

 

Г-н Министър-председател,

Относно причината за въвеждане на извънредното положение на 13.03.2020 г. и последващите и до ден днешен удължавания на „епидемиологичната обстановка“ Ви информираме, че извънредното положение е обявено абсолютно противозаконно, от гледна точка процедурите, определени от българското законодателство, плюс липсваща, както тогава, така и впоследствие и до днес, доказателствена част, относно развитие на територията на Република България на вирус SARS-Cov-2, причиняващ заболяване COVID-19. (Документи - в Приложения) Както вече уточнихме по-горе, ползването на PCR тестовете е нелигитимен от научна и медицинска гледна точка метод за доказване на това заболяване, а наложено чрез натиск от СЗО и корпорации, производителки на тестове, средство за извличане на печалби за тях- от една страна, а от друга – за разрушаване на националните икономики чрез блокиране стопанския, икономическия, културния и всякакъв живот в държавите, принуждавайки хората да бъдат затворени по домовете си под предлог „карантина“.

 

Г-н Министър-председател,

Ако не изпълните посочените от нас законни искания, ще считаме цялото правителство и лично Вашите действия за отговорни по:

-       Глава I от НК, чл. 103, чл.105, чл.107, чл.108а, чл.109, чл.142 (2) т.6 и т.8, чл.143, чл.144, чл.162, чл.167 ;

-        Глава XIV от НК, чл. 415а, чл. 416,  чл. 417, чл. 418

и ще предприемем съответните действия за това.

  

НАЦИОНАЛЕН СБОР ЗА СЪПРОТИВА „СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ“


Писмото можете да копирате от горния текст или  изтеглите и оттук като Word файл, да попълните, подпишете от свое име или от името на вашата група, организация, сдружение, профсъюз, партия, фирма, администрация и да изпратите на Министерски съвет, Президента, Омбудсмана, прокуратурата, вашият областен управител, кмет и Общински съвет, местното ОД на МВР или РПУ, училищата, детските градини, здравните заведения и всички други инстанции прокарващи или работещи за ПЛАНдемията. Същевременно водим няколко дела за отмяна на противоконституционните, незаконни и нищожни заповеди издадени от предишния и сегашния министри на здравепогубването. Стотици българи вече подадоха и този сигнал в прокуратурата.

Дали сме срок до вторник - 19 октомври на правителството да отмени безумните пландемични мерки. В противен случай ще му нанесем конституционен удар и ще го свалим от власт с всички произтичащи от това последици за министрите от състава му и онзи който го е назначил.

Време е за гражданско неподчинение, отхвърляне на мерките, съпротива срещу насила налаганите безумия унищожаващи българския народ в интерес на чужди сили! Ние сме свободни хора и ще живеем нормален живот!

Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" още на 14.10.2021 г. предупреди служебния премиер генерал Стефан Янев да спре ПЛАНдемията, като отмени всички противоконституционни заповеди на министъра на здравепогазването Стойчо Кацаров. Дадохме му ултиматум и срок от 5 дни да изпълни исканията ни. 
За съжаление, той погази военната си клетва да служи на България и българския народ и да защитава Конституцията и спазва законите на страната. 
Поддаде се на външния натиск на световното плутократично задкулисие и въведе дискриминационните и тиранични "зелени сертификати", като начало на новата тоталитарна диктатура, целяща да унищожи българския народ и човечеството като цяло. Затова на 19.10.2021 г обявихме в Обръщение към българския народ, че започваме борба срещу нелегитимното правителство заради предателството му и политиката му на геноцид спрямо българската нация. На следващия ден започнаха протести в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Сливен, Пловдив, Плевен, Монтана, Благоевград, които скоро прерастнаха във въстание. Но борбата се води не само по площадите и улиците на българските градове, а също и в залите на съдебната система. Затова нанесохме решителен удар в сърцето на врага - обявихме конституционната нелегитимност на управлението и започнахме дело във Върховния Административен Съд. 
Време е да свалим нелегитимното правителство и президента, който го е назначил в нарушение на Конституцията,  присвоявайки си народния суверенитет, заради убийствената им политика на геноцид спрямо българския народ. Те извършиха държавна измяна и национално предателство, като се поставиха в услуга на вражески външни и вътрешни сили и ще понесат отговорност за това предателство!

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves