Важни писания

вторник, 5 октомври 2021 г.

Шествие за свобода в София

 

На 10 октомври 2021 г. в 17:00 часа , София отново ще излезе на протестно шествие за свобода. Сборен пункт - от пилоните на НДК.

Долу пландемията, затварянето, насилствените инжекции, разорението на дребните и средни предприемачи, робските маски и вредните ПСР тестове!
Искаме си живота обратно, да върнем нормалността, долу медицинския необолшевизъм!

Искаме свобода за децата ни в училищата без маски и тестове, без инжекции и без "дистанционно обучение"!

Искаме отговори от управляващите за безумните им "мерки" и ще ги държим отговорни за действията им срещу правата и свободите ни, за отнетия ни хляб и надежда, за хилядите разорени предприемачи и новите стотици хиляди безработни!
Искаме наказания за виновниците, съд и присъди!  Присъединете се ! 
Защото, ако не знаете вирус няма! Във видеото отдолу ще видите експериментите на немския доктор Щефан Ланг, които разобличиха вирусологията.
И като няма вируси, на вас ви пробутват смъртоносната отрова графенов оксид скрита в маските, ПСР-тестовете и инжекциите!
Организатори на протеста са БРЦК, Национален Събор за Съпротива "Свети Георги Победоносец", Национално Движение "Крумови закони" и други няколко сдружения и групи.

А ето и кадри от "демократична Германия", където необолшевишките изроди бият и тероризират собствения си народ.

Германците са наши братя - съюзници в две световни войни и тяхната съдба е и наша съдба. За да не се случи с нас същото това, което се случва с тях, както и с австралийците, французите, италианците, малтийците, датчаните, исландците и т.н. излезте всички на 10 октомври! 

"Докле е мъничка змията, елате да се съберем,
с крака да й строшим главата, свободни да се назовем!"
Добри Чинтулов

Вижте кадри от предишното ни съвместно шествие в София. Време е да покажем на властимеющите задкулисни злокобни сили и техните български слуги, че няма да им позволим да ни наложат техния нов световен ред!

Всъщност съпротивата в София никога не е преставала и продължава да се разраства.
Събитието ще бъде отразявано от цялата ни медийна групировка. Тук виждате част от новинарските емисии на някои от участниците в медийното ни обединение.

Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."

Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves