Важни писания

сряда, 27 октомври 2021 г.

Възвание към българския народ

 

 В Ъ З В А Н И Е

СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ,

Настана времето за реални, народни обединени действия за съпротива. Видимо е, че се върви към установяване на глобален противочовешки ред. Над главите на всички ни е надвиснала най-жестоката война, която това човечество познава – НЕВИДИМАТА ВОЙНА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА НАШАТА ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.  Невидима е, защото подло се води с най-трудно вижданото оръжие – дирижираните от анти-българи масмедии, които ни лъжат ежедневно, като насаждат страх за здравето, както и от оглавяваните от чужди марионетки български институции.

За всички вече е ясно, че правата на труд, на доходи, на образование, на храна, на истинско здраве биват отнемани под прикритието „грижа за здравето“ и „бъди отговорен, ваксинирай се“. Готвят ни концлагер и изтребление, защото срещу цялото човечество е започнала Третата Световна Война. НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО Е В СМЪРТНА ОПАСНОСТ! Ето защо, призоваваме цялата българска нация да излезе за собственото си спасение, свобода и живот. КАК?

Битката започна на 20-ти октомври 2021г. в София, Варна, Бургас, Пловдив, Сливен, Монтана, Плевен, Благоевград, Велико Търново. В последващите дни се включиха Стара Загора, Хасково, Русе и продължават да се включват още и още градове.

НАРОДЕ! БЪЛГАРИЯ не е васал на СЗО. Институциите се оглавяват от родоотстъпници, продали се на чужди интереси и съучастващи в престъплението геноцид над българския народ. Затова пристъпваме към реални действия в работното време на всички РЗИ в страната и Министерството на здравепогубването в София; всички  Регионални Управления на Образованието и МОН в София; БНТ и БНР! Призоваваме служителите в тези сгради да не изпълняват нищожни заповеди и разпореждания на  нелегитимното правителство, назначено в нарушение на чл. 109 от Конституция на Република България.

Съгласно Конституцията, Чл. 59. (1): Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Призоваваме служителите на МВР да изпълнят клетвата си да защитават Конституцията  и законността, като се присъединят към народните действия, насочени към възстановяване на държавността и конституционния правов ред.

Времето днес е разделно – за или против Родината!!!

Бъдете смели!  Отхвърлете мерките! Отворете училищата, университетите, театрите, концертните зали, танцовите и творческите клубове и школи, фитнесите, магазините, заведенията,... влезте свободно в тях БЕЗ маски, БЕЗ дискриминационни зелени сертификати; унищожете отровните инжекции и ПСР тестове, пълни с графенов оксид и други вредни вещества, убиващи телата и душите на хората! Отворете душите си и си спомнете, че сте живи СЕГА! Прегърнете децата си и ги целунете; вижте усмивките им и те да видят вашите!

ОСВОБОЖДАВАМЕ БЪЛГАРИЯ!

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

БОГ С НАС!

УРА!


изтегли възванието в PDF.



31 октомври 2021 г. - неделя - 12:00 часа от Президентството - поход на мъжете полагали военна клетва, до пилоните на НДК и включване в голямото шествие за свобода  срещу терора, тиранията и дискриминацията на пландемията от 14:00 часа.



Военната клетва на армията

"Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и уставите на въоръжените сили, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се!"

(Съгласно Чл. 149. от ЗОВС)

А някои от по-старото поколение сме полагали и тази военна клетва:

"Аз, гражданин на Народна република България, като встъпвам в редовете на Въоръжените сили, тържествено се заклевам да бъда честен, храбър, дисциплиниран и бдителен воин, да пазя строго военната и държавната тайна, безпрекословно да изпълнявам законите, военните устави и заповедите на своите командири и началници. Заклевам се добросъвестно да изучавам военното дело, с всички сили и средства да пазя военното и народното имущество и до последния си дъх да бъда предан на своя народ, на своята социалистическа родина и на народното правителство. Готов съм винаги по заповед на народното правителство за защитя своята родина – Народна република България – и като воин от Въоръжените сили се заклевам да защищавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си и дори живота си за постигане на пълна победа над враговете. Ако наруша тази моя тържествена клетва, нека ме постигне суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се."

Живи са още и българи полагали тази военна клетва: 

"Обещавам се и се кълна в името на Всемогущия Бог, че аз, който съм повикан в редовете на войската на Българското Царство, ще слугувам честно и вярно на Негово Величество Царя на българите и Отечеството, като изпълнявам точно и безпрекословно всичките му заповеди и няма да пожаля живота си, както в мирно време за запазване на порядъка и законността, тъй също и във война против враговете на моето Отечество. В свидетелство на което целувам кръста и думите на Светото Евангелие. Амин. Заклех се!"


Има ли клетвопрестъпници сред управляващите, военните, полицаите, държавните служители и лекарите, които в момента измениха на Родината и прокарват политиката на геноцид спрямо собствения си народ, диктувана им от външни и вътрешни вражески сили вижте тук.

Как протича въстанието досега.

Битката в съда


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves