Важни писания

събота, 23 октомври 2021 г.

Ден на народните будители

По повод деня на народните будители и провежданата демонстрация на учителите против зеления сертификат да предоставим два важни документа за борба с пландемията, декларация за родители и декларация за студенти. За да предпазите децата си от сатанинския терор и тирания.


Ето и образец на декларация с която да предпазите децата си от псевдомедицински издевателства в училищата по повод ПЛАНдемията.

ДЕКЛАРАЦИЯ
По силата на тази декларация съставена на ………….. година и на правно основание чл. 29 ал. 2 от конституцията и чл. 87, ал. 2 от Закона за здравето, аз долуподписания/ата ..................................., с постоянен адрес: ............................................... , в. качеството си на родител и законен представител на детето ми ................................................................., ученик в  ..............................................
ЗАЯВЯВАМ:
1. ЗАБРАНЯВАМ да бъдат извършвани на детето ми каквито и да било медицински прегледи и интервенции;
2. ЗАБРАНЯВАМ да бъдат поставяни на детето ми каквито и да е ваксини и/или имунизации, независимо от вида и основанието за провеждането на подобна кампания;
3. ЗАБРАНЯВАМ да бъдат извършвани на детето ми стоматологични прегледи и интервенции;
4. ЗАБРАНЯВАМ да бъдат давани на детето ми каквито и да било лекарствени препарати (в това число флуорни таблетки, витамини и имуностимулиращи средства) и хранителни добавки;
5. ЗАБРАНЯВАМ вземането на секрет, кръв, урина и какъвто и да било биологичен материал за провеждането на изследвания!
6.  ЗАБРАНЯВАМ с детето ми да работи психолог без знание/позволение от родителите!
7. ЗАБРАНЯВАМ рекламирането на каквито и да е медикаменти, в това число ваксини, хранителни добавки и други на детето ми! Забранявам участието му в мероприятия, свързани с ваксинационни кампании! Както и участието му в хепънинги, игри и други мероприятия, които се използват с цел реклама на медицински и хранителни продукти, или мероприятия, които са спонсорирани от фармацевтични фирми!
ДЕКЛАРИРАМ, че след като съм уведомена ще извърша необходими прегледи, изследвания и консултации на детето, като резултатите при необходимост ще бъдат представяни на длъжностното лице в училището.  
МОЛЯ, своевременно да бъда уведомяван/а за промени в здравословното състояние на детето, изискващи лекарска консултация или намеса!
Град …………………….   
Дата ……………………..      
       
Родител: ……………………
(Име, фамилия)


Образецът можете да изтеглите в  docx формат оттук.
Допишете изискуемите данни, подпишете го и го подайте в училището, като задължително вземете входящ номер.

А ето и как Нов Български Университет нарушава човешките и гражданските права на своите студенти като ги възпрепятства дори да отидат в библиотеката.

Но бойна  ударна група от Народния Генерален Щаб и БРЦК отива там и въдворява ред, като поставя на място тираните. И вече студентите започнаха да се включват в битката за свобода, скоро ще очакваме тяхната решителна и масова намеса в битката за съдбините на България.

И студентите от най-старото висше училище в страната се включиха с бунт във въстанието обхванало България на 20-ти октомври. Ето как се обявиха срещу "зелените сертификати", които им искат за да ги допуснат до учебните занятия. Те масово подават заедно и поотделно тази декларация. И са готови за студентска стачка, ако погазват правата им.

Всички студенти в България могат да я ползват, като я копират или изтеглят оттук.


ДО

КАТЕДРА ..............................

КЪМ ……………….................

ДО

………………………

 

 

ПРОТЕСТНА НОТА

ОТ

……………………………………………………………..

Фак. номер......................................

 

           

УВАЖАЕМИ ...........................................

 

            Заявявам категоричното си мнение, че не споделям решението за допускане до присъствено обучение само на студенти, притежаващи „зелен сертификат“. Това решение накърнява моите изконни човешки, граждански, конституционни права, по силата на:

1.     КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ:

Чл. 4.
(1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.
(2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество.

Чл. 5.
(2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.                                                             (4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат.

Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.                                                             (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Чл. 7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.

Чл. 29.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Чл. 53.
(1) Всеки има право на образование.

Чл. 57.
(1) Основните права на гражданите са неотменими.                                                                                         (3) При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със закон може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37.

Чл. 58.
(1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.

2.     РЕЗОЛЮЦИЯ № 2361 НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА АСАМБЛЕЯ НА СЪВЕТА НА ЕВРОПА, 27.01.2021 г. :

-        т.7.3.1 - „7.3.1 Да се гарантира, че гражданите са информирани, че ваксинацията не е задължителна и никой не е подложен на политически, социален или друг натиск да се ваксинира, ако не желае сам да го направи;                                                                                         

-        т. 7.3.2 - Да гарантира, че никой не е дискриминиран за това, че не е бил ваксиниран поради възможни рискове за здравето или поради нежелание да се ваксинира“ 

3.     КОНВЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И НА ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО ВЪВ ВРЪЗКА С ПРИЛАГАНЕТО НА ПОСТИЖЕНИЯТА НА БИОЛОГИЯТА И МЕДИЦИНАТА: Конвенция за правата на човека и биомедицината (ратифицирана със закон, приет от 39 –то Народно събрание на 26 февруари 2003 г., ДВ, бр. 21 от 2003 г. В сила за Република България от 1 август 2003 г.) – Чл. 2 „ (Върховенство на човека) Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката“; Чл. 5„(Общо правило) Всяка интервенция, свързана със здравето, се извършва само със свободно и съзнателно изразеното съгласие на заинтересованото лице....“

 

4.     ХАРТА НА ОСНОВНИТЕ ПРАВА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ:                                              

 Член 3 Право на неприкосновеност на личността

1.Всеки има право на физическа и психическа неприкосновеност.                                                                        2. В областта на медицината и на биологията трябва да бъдат зачитани по-специално:                                                                                                                                 а) свободното и информирано съгласие на заинтересованото лице при определени със закон условия и ред;                                                                                                                                                                         б) забраната на евгеничните практики, по-специално на тези, които имат за цел селекцията на хора;                                                                                                                                                          в) забраната за превръщане на човешкото тяло и неговите части в източник на печалба

 

            Така наречените „ваксини“ срещу ковид-19 са с изтичащ срок на годност! Някой би ли си купил кисело мляко с изтичащ срок на годност или как става магията- на вече произведено кисело мляко да му бъде удължен срока на годност с още три седмици, примерно?!  Как, точно, министър Кацаров или ЕС удължиха с  над месец и повече срока на годност на всички отдавна произведени ваксини?

В световен мащаб от официални източници периодично се изнасят данни за вече десетки хиляди смъртни случаи и вече над два и половина милиона пострадали сериозно или с вече безвъзвратно увредено здраве хора, за която информация прилагам съответните данни. (вж. Приложения) След като тези препарати все още са във фази на изпитание, това означава, че всички хора са обект на експеримент, без това да се казва открито. Резултатите в световен мащаб го потвърждават. У нас, едва след средата на месец септември т.г. започна да се изнася информация за стотици лекувани в болниците след ваксинация, за починали десетки хора, а само за денонощието  от 22-ри до 23-ти октомври, вече има няколко смъртни случая.

На всичко отгоре, производителят и медицинските лица инжектиращи тези препарати са освободени от отговорност за вреди, щети и смъртни случаи причинени от тях.

Със Заявление до министър д-р Стойчо Кацаров по ЗДОИ, № 93-00-206/13.08.21 г., на въпросите:

 „ 1. Какви са ползите от ваксините, имайки предвид, че в предоставяното за попълване „Информирано съгласие“ няма и дума за това...“ и

„2. След като не е тайна, че изпитванията на тези препарати, наричани с гръмкото име ваксини, приключват през 2022 и 2023 г. и имайки предвид, че предоставяното за попълване „Информирано съгласие“ НЕ Е съпроводено с никаква информация за ВРЕДИТЕ И ЩЕТИТЕ, моля да ме информирате подробно за вредите, щетите и опасностите за ваксините след ваксинация“,  отговорът на МЗ по тези въпроси е препращане за отговор до Изпълнителна агенция по лекарствата, буквално по следния начин:                         

„ Министерство на здравеопазването не разполага с исканата информация по въпрос № 1 и № 2 в заявлението и на основание чл. 32, ал. 1 от Закона за достъп до обществена информация приложено Ви го изпращам по компетентност“ (вж.Приложения) Следователно, като некомпетентен орган МЗ няма нито моралното, нито институционалното основание да ме задължи да навредя на собственото си здраве!

Освен това, целият Министерски съвет е противоконституционно избран, тъй като е в нарушение на чл. 109 от Конституцията на Република България, във връзка с чл. 99 (5) от КРБ, а именно:

Чл.109 .
Членовете на Министерския съвет полагат пред Народното събрание клетвата по чл. 76, ал. 2.

Чл. 99.
(5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът назначава служебно правителство, разпуска Народното събрание и насрочва нови избори в срока по чл. 64, ал. 3. Актът, с който президентът разпуска Народното събрание, определя и датата на изборите за ново Народно събрание.

Което означава, че първата стъпка от действията на президента е да назначи служебния кабинет, който се заклева пред Народното събрание (чл.109) и едва тогава разпуска НС. Служебният кабинет се закле пред президента, а не пред НС, което е в нарушение на цитираните членове.

Следователно, всички заповеди на министъра на здравеопазването, (респективно и на министъра на образованието) са:

- противоконституционни и нямат правна стойност.

- по принцип, йерархично заповедите стоят под законите и Конституцията, а както посочих в началото, държавата България се управлява според Конституцията и законите, а не според заповеди.

Ето защо АЗ:

-        категорично отказвам да изпълнявам заповеди на нелегитимен министър, респективно, на нелегитимно министерство;

-        категорично отказвам тялото ми да бъде обект на експеримент с лекарствен продукт, незавършил фазите на изпитание;

-        категорично отказвам да бъда дискриминирана за това, че се придържам към гарантираното ми от Конституцията, законите и международните договори право на личен избор по отношение на ваксинацията.

 

           

УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТ ...........................................................

           

Моля да бъдат взети под внимание гореизложените от мен факти и да бъда допусната до нормално присъствено обучение, полагащо ми се по Конституция.

А ето и шествието проведено в София по повод Деня на народните будители на 1 ноември 2021 г.

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“

https://blogopisezhrabur.blogspot.com/p/blog-page_6.html

Радио "Истина и Свобода"

живо излъчване: http://stream.zeno.fm/b9rasgfhb78uv 

Видеоканал  https://www.youtube.com/c/SarsSaraktos/videos

https://www.facebook.com/groups/nsssgp/

nss_sveti_georgi_pobedonosets@abv.bg

https://www.facebook.com/NSSSGP

 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves