Важни писания

неделя, 3 октомври 2021 г.

Време е за атака

Знаете ли какво съдържат бъркочите, които искат задължително да вкарат в тялото ви с насилствени инжекции?

Ако не сте чували за графеновия оксид, открит във всички така наречени "ваксини" от испански и американски лекари в изследователски лаборатории в сериозни университети, значи не следите нещата в интернет. Ако не знаете какво предизвиква графеновия оксид в тялото ви и какво прави със здравето ви, е време да го проумеете.
Ако не сте разбрали, че едни задкулисни играчи имат интерес да набодат цялото население на земята с отровни инжекции, при това насилствено, е време да се събудите от летаргията си.
Впрочем графеновия оксид го има и в маските, които ни карат да носим и в ПСР тестовете, ако не знаете. Представете си какво причиняват на вашите собствени деца в  училище, където са принуждавани да стоят по осем - десет часа с тези намордници..
Затова е време да преминем в контраатака. Долу даваме типова жалба до прокуратурата. Вече десетки хора я подадоха официално. Трябва да станем хиляди. Копирайте я от страницата или изтеглете оттук.
Попълнете си данните и я заведете официално в прокуратурата. А междувременно хвърлете маските, откажете ПСР тестове и инжекции. Спасете децата си от садистите директори и учители принуждаващи ги да се тровят с графенов оксид. И излезте на улиците да защитите правата, свободата, здравето и живота си!
Защото, ако не знаете вирус няма! Във видеото отдолу ще видите експериментите на немския доктор Щефан Ланг, които разобличиха вирусологията.
И като няма вируси, на вас ви пробутват смъртоносната отрова графенов оксид скрита в маските, ПСР-тестовете и инжекциите!

Време е за атака, за да ни има нас, и да я има България!


ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

СИГНАЛ

от  /три имена... , 

живущ на адрес.., 

с ел.поща... и телефон.../

 

УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР,

Настоявам Прокуратурата на Република България да се самосезира по повод настоящия сигнал, публични научни конференции и публикации в медиите (виж приложения), че във всички ваксини против Ковид се съдържа токсичното вещество графенов оксид. Според анализите, графеновият оксид, който не се елиминира от организма, е открит и в четирите ваксини срещу Ковид – Модерна, Джонсън и Джонсън, Пфайзер и Астра Зенека. В научните изследвания, проведени от немски, испански и американски учени се посочва, че графеновият оксид „не се елиминира от тялото никога, не подлежи на метаболизъм и е и причината за тромбозите след ваксинациите, понеже ускорява и процеса на тромбоцитна агрегация.“ Освен това, в редица публикации се посочва, че ваксините са пряка причина за миокардит, перикардит и траен стерилитет. На 20.09.2021 г. в Института по патология в Ройтлинген бе проведена международна конференция, на която проф. д-р Арне Буркхард, проф. д-р Уолтър Ланг и проф. д-р Вернер Бергхолц и едни от най-големите специалисти по патология на Германия, както и лекари и микробиолози от Австрия докладваха след 40 аутопсии на загинали след ваксиниране, включително и загинали след ваксиниране деца. Те докладваха и потвърдиха, че са получили изследвания от лаборатории, при които става ясно, че във четирите ваксини има графенов оксид, както и микро метални частици на хром, никел и стомана, които са несъвместими с човешкото нормално здраве и живот. Американският патолог, имунолог и вирусолог д-р Райън Коул на публична лекция в САЩ от 3.08.2021 г. показа как при направени от него десетки аутопсии всички жизнено важни органи на човешкото тяло са засегнати от възпаление при починали от ваксиниране. Засегнати са не само тъканите на сърцето, мозъка, белите дробове, черния дроб и бъбриците, но са подложени на токсично влияние и възпаление тъканите на тестисите и яйчниците, което ще доведе до стерилитет при ваксинирани деца, младежи и възрастни в репродуктивна възраст. При ваксинираните жени се наблюдават нетипични кървения, увреждания на плода и аборти в първия триместър от бременността. Стига се до извода, че е нарушен Нюрнбергският кодекс, който, както знаете, е част от Международното право, валидно и до днес за всички държави, включително и за България. В случая, субстанциите на ваксините срещу Ковид са защитени от патент и хората нямат право да разберат съдържанието им, но заедно с това подписват информирано съгласие, което, тъй като не осведомява за наличните вещества във ваксините, е нереално и нищожно в правен смисъл относно контекста на Нюрнбергския кодекс.
Настоявам Прокуратурата на Република България да провери факта, че Министерството на Здравеопазването и нейните поделения в страната експериментират върху милиони българи с опасни течности, назовани от тях с името ваксини, без това министерство да е издало законово разрешително за прилагане на същите тези ваксини не територията на Република България! Това стана ясно, след като група адвокати и съмишленици във Варна поискаха това разрешение от пункт за ваксинация, но не го получиха и по-късно се оказа, че такова разрешение никога не е имало (виж т.8 от приложенията). Това деяние отговаря директно на престъпление срещу Народа на България и Човечеството и отговорните длъжностни лица и лобисти трябва да отговарят за провеждане на геноцид и опасни медицински експерименти с милиони човешки същества без да са ги уведомили за този факт, разчитайки на страховата невроза, с която същите длъжностни лица насадиха сред населението на България чрез масмедиите, които също са съучастници в нарушаването на Нюрнбергския кодекс!
Така, с хората се прави масов медицински експеримент без тяхното изрично съгласие, и без официално разрешение от Министерството на Здравеопазването, и това е престъпление срещу България, нарушаване на Националната сигурност поради изкуствено и умишлено повишаване на смъртността, и потенциален масов стерилитет, както и най-сериозното престъпление срещу човечеството – грандиозен и целенасочен фармакологичен геноцид, за който Сталин, Хитлер и Менгеле не са и мечтали. На двете публични научни конференции, цитирани в приложенията, се докладва, че в Европа има над 20 000 загинали след ваксиниране, като реалистичната цифра според докладчиците трябва да бъде 10 до 20 пъти по-голяма, т.е. около 400 000 загинали, а в САЩ тази цифра вероятно доближава половин милион. Според редица публикации в социалните мрежи, огромно количество български семейства са с починали близки след ваксиниране (вижте например цитираните два случая от точка 6 на приложенията). За съжаление, лекторите докладваха, че в дългосрочен план, в близките няколко години ще има огромно повишаване на възпаления на сърцето, мозъка и белите дробове, автоимунни и ракови заболявания в следствие на масовата ваксинация с неразрешени експериментални субстанции, и визираната цифра на починалите, в следствие на това престъпление срещу човечеството, ще бъде многократно по-голяма.

Настоявам Прокуратурата на България да назначи незабавна проверка дали изнесената в публичните научни конференции и в медиите информация отговаря на истината: а именно да се назначи експертиза (спектрографска микроскопия в специализирана независима лаборатория) дали наистина във ваксините се съдържа графенов оксид и други несъвместими със здравето и живота вещества.  В този смисъл дали има данни за престъпление от общ характер, както и данни за престъпление срещу човечеството според Нюрнбергския кодекс. Тъй като, четири независими лаборатории, две в Европейския съюз (Германия и Испания) и две в САЩ вече намериха достатъчни доказателства, призоваваме всички виновни институции, агитатори за масово ваксиниране, администратори, медии и лобисти, настояващи за непозволени медицински експерименти в България, да бъдат подведени под отговорност за геноцид по чл. 416 от НК и за престъпление срещу Родината и Човечеството.

Приложения:

1. Конференция, проведена на 20.09.2021 с участието на патолози, вирусолози и имунолози: проф. д-р. Арне Буркхард, проф. д-р. Уолтър Ланг, Проф. д-р Вернер Бергхолц. Английска версия на конференцията е налична на адрес: https://pathologie-konferenz.de/en . ПДФ-документ от презентацията на  проф. Буркхард е наличен на адрес: https://pathologie-konferenz.de/Tod_nach_COVID-19-Impfung_www_pathologie-konferenz_de.pdf и резултатите от германските лабораторни изследвания на ваксините са налични на адрес https://pathologie-konferenz.de/SEM_AZ_BP_JJ_short_online.pdf 

2. Доклад на д-р Райън Коул на публична лекция в САЩ от 3.08.2021 г., налична на адрес: https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html, като показа и докладва лабораторни изследвания, доказващи вредното влияние на експерименталните субстанции, неправилно наричани ваксини.

3. Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines, автор Роберт Янг (Robert Young), 2021. Подробни лабораторни изследвания на съдържимото във „ваксините“ – несъвместимо със здравето и живота. Линк: https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

4. DETECCIÓN DE OXIDO DE GRAFENO EN SUSPENSIÓN ACUOSA, автор Prof. Dr. Pablo Campra, 2021. Лабораторни изследвания, доказващи графеновия оксид. Линк: https://www.researchgate.net/publication/354059739

5. Копие от публикация – изказване на доктор Кехайов на https://lentata.com/page_22987.html обясняващо, че графеновия оксид не се разгражда, води до тромбози и остава завинаги в организма.

6. Два случая на починали българи след ваксиниране, с представени документи за ваксиниране и потресаващи разкази за много други починали българи от лекари: https://facebook.com/gabkaNo1/posts/10220275670825082

7. Видео разкази и публикации на стотици случаи на загинали и инвалидизирани хора след ваксиниране срещу Ковид от цял свят: https://nomoresilence.world

8. Липса на законово разрешително от Министерството на здравеопазването за прилагане на Ковид ваксините, линк към видео запис на доказаната липса: https://rusenci.wordpress.com/2021/09/19/%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D0%BD%D0%BA%D1%82/

                                                                                ПОДПИС:

ДАТА: ……                                                            ..................................

гр. ........                                                                  ..................................


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves