Важни писания

вторник, 26 октомври 2021 г.

Нова победа в Конституционния съд

Ако си спомняте, през април тази година Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" подаде писмено становище в Конституционния съд в защита на българското семейство, по повод опита на соросоидните агенти в България чрез тяхната марионетка Лозан Панов - тогава председател на ВКС, да атакуват понятието "пол" и "семейство" в Конституцията на България. 
Тоест нов опит да вкарат в употреба отхвърлената Истанбулска конвенция. Учудващо, макар и непоискано, становището ни беше прието, както и това на нашите приятели от БРЦК, които също подадоха такова.



Даже ни цитираха в своето Решение № 15 от 26 октомври 2021 г. по конституционно дело № 6/2021 г., с което окончателно отхвърлиха исканията на извратеняците - содомити.




Една малка наша победа в защита на нормалността, семейството и децата на България!
Но голямата ни битка продължава!

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел




"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves